【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

IL302948 330 Piętro
Polecam gorąco dreame s 10. Wymiecie i wymyje najmniejszy i najtrudniejszy kącik w mieszkaniu😁
RF359911 331 Piętro
Nasza Danuta (bo tak nazwaliśmy robota) codziennie pracuje bez większych zarzutów, oczywiście zdarza się, że płata nam różne figle, ale nie żałuje wydanej ani złotówki na nią ;)
NN606185 332 Piętro
DREAME to marzenie które warto spełnić 🥰
EG829527 333 Piętro
Cześć. Czekam właśnie na nowy robot. Nie mogę się doczekać!
MN120269 334 Piętro
Nareszcie mam i ja, puki co to narazie uczę się obsługi,  sprzątanie idzie mu dobrze, nam trochę gorzej z obsługą aplikacji. Zobaczymy jak dalej nam pójdzie. 🙂
OP905983 335 Piętro
Uwielbiam naszego Stefana! Jest na tyle cichy, że parter sprząta w nocy gdy śpimy😄
SP113331 336 Piętro
U mnie robot Robert (L10s 2) ma pełen etat i jest świetnym pracownikiem! 😁
NS716081 337 Piętro
❤❤❤NS716081 nazwałam Ariel. Długo zastanawiałam się nad kupnem robota sprzątającego ale dzisiaj juz wiem, że to był cudowny wybór. Czytałam dużo opinii I słyszałam od znajomych  , tyle opinii  ile ludzi...Postanowiłam zrobić sobie prezent pod choinke I kupiłam Ariela. Przekonałam się jaka to wspaniała I cudowna rzecz , która mnie wyręcza , gdy jestem zmeczona po 12 godzinach pracy na nic nie mam ochoty,ale gdy wchodze do domu  i widzę ten błysk na kafelkach i panelach oraz czuje zapach świeżości to powiem Wam , że siadam I pachne .....tak powiedziała moja synowa jak kupiła sobie robota. Teraz juz wiem, że to był mój najlepszy prezent na Święta.

.

CC494905 338 Piętro
Artur czyli Dreams x40 ogarnia wszystko ale i tak musi być wspomagany dalekim kuzynem z innego kraju D…v10 bo często pozostawiam po sobie niedojechane miejsca . Urządzenie polecam. Raz zapchał się tak sierścią że konieczna była reanimacja bo nie zbierał nic . Sprzęt super ale należy dopracowywać bo idealne nie jest .
CT472255 339 Piętro
Kocham swoje urządzenie od dreame! Ja akurat się relaksuje a Halina (tak się nazywa moja sprzątaczka) pracuje 🤣♥️

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy