konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

Crisownik 320 Piętro
Sprzęt jest spoko ale dział techniczny to masakra... Najpierw piszą jedno a potem jednak uznają że nie ma problemu i wszystko działa jak należy...
MG676709 321 Piętro
Drugie sprzątanie, a ja nadal, uśmiechnięta, za nim chodzę.
Życie ciągle mnie, zaskakuje 🌷
JX554237 322 Piętro
Mój Dreame pomaga mi w codziennych porządkach ,wtedy kiedy ja moge skupić sie na ulubionej książce. Działa bardzo cicho dlatego nie rozprasza mojej uwagi do tego jest niezwykle dokładny
SR436545 323 Piętro
Dreame to jest TOP! Po latach korzystania z Xiaomi S10+ zdecydowałam się na przesiadkę na Dreame X40 Ultra i muszę przyznać: jakość pracy jest po prostu bez porównania! Tam, gdzie starszy robot zostawiał pojedyncze włoski lub wymagał poprawek, Dreame radzi sobie bez najmniejszych zastrzeżeń.
Mamy w domu dwa psy i kota, więc walka z sierścią i śladami łap na brązowych płytkach to była codzienność. X40 Ultra to prawdziwy game-changer – gorąca woda (70°C) i ogromna moc ssania sprawiają, że podłogi w końcu lśnią, a ja nie muszę po nim poprawiać. Co najważniejsze, dzięki niskiej sylwetce (9,5 cm) idealnie wjeżdża pod nasze meble, pod którymi wcześniej trzeba było sprzątać ręcznie. Jeśli ktoś zastanawia się, czy warto dopłacić do flagowca przy dużej ilości zwierząt – zdecydowanie warto. Czystość na zupełnie innym poziomie!
FW653310 324 Piętro
Mój McDreamy jest niezastąpiony!
TB608325 325 Piętro
wiem, że nic nie gram, ale cieszę się, że kupiłem to urządzenie
VX470982 326 Piętro
Jak chce włączyć przez aplikację to x40 ultra complete zawsze jest w trybie offline. Muszę go ręcznie włączyć a i tak nie zawsze łączy sie z aplikacją
AI882833 327 Piętro
Odkąd mamy Dream, poranki wyglądają inaczej – ja ogarniam kawę, a on mieszkanie. Żona w końcu ma czas spokojnie wypić kawę w moim towarzystwie.”
AI882833 328 Piętro
Odkąd mamy Dream, poranki wyglądają inaczej – ja ogarniam kawę, a on mieszkanie. Żona w końcu ma czas spokojnie wypić kawę w moim towarzystwie.”
DG049635 329 Piętro
Mój Dreame X50 Ultra Complete ma na imię Janusz i jest moim przyjacielem.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy