【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

KQ681545 300 Piętro
Polecam z całego serduszka warto jestem mega zadowolony
WE007969 301 Piętro
X40 Ultra Complete to moje ulubione urządzenie w domu!
WE007969 302 Piętro
Uwielbiam Dreamie!
AZ394497 303 Piętro
Hej Dreame jest the best - sprząta każdy kurz fest!
FP193409 304 Piętro
Od kiedy Dreame wjechał do naszego domu, mam wrażenie, że odzyskałam godzinę dziennie (czyli tyle, ile normalnie spędzałam z mopem i odkurzaczem w dłoni).
Mam dzieci, sztuk 3 i podłogi, które jeszcze niedawno wyglądały jak pole bitwy – a teraz? Dreame ogarnia wszystko!
Cicho pracuje, dokładnie mopuje, sam się opróżnia i płucze szmatki – jak marzenie. Nie muszę za nim chodzić ani się nim martwić.
Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto ma dość walki z kurzem, okruchami i życiem.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DE543393 305 Piętro
Jednak zachwyt sprzętami do sprzątania po skończonej 30 to jakieś inne uniwersum! 😄Mamy h12 pro i nigdy nie zamienię go na wiadro z mopem ☝🏼
IF655470 306 Piętro
Kocham dreame
BM230338 307 Piętro
Moja Pani widząc "Wally'ego" pracowicie koszącego trawnik strasznie się rozczula, a ekipa wykonująca prace wokół domu padła ze śmiechu, gdy tenże oznajmił, że jedzie się naładować ;)
CZ453546 308 Piętro
Jestem bardzo zadowolony, to był świetny pomysł z zakupem robota. Nigdy wcześniej nie miałem takiej frajdy z odkurzania domu. Czysta przyjemność i satysfakcja gwarantowana. Dzięki za Dreame😁
VA525009 309 Piętro
Hej, użuwam Dreame pierwszy raz i bardzo go lubię. Ale byloby super mieć maly dron dla kurzu na wysokości

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy