konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

WK662878 290 Piętro
Odkąd mam Dreame L20 Ultra, sprzątanie przestało być obowiązkiem, a stało się czymś… co po prostu dzieje się samo. 😄 Wracam do czystej podłogi, bez biegania z odkurzaczem i bez straty czasu. Robot ogarnia kurz, sierść i nawet mopowanie, a ja mogę skupić się na tym, co naprawdę ważne. Mega wygoda i spokój głowy każdego dnia.
GA778275 291 Piętro
Kupiłem robota koszącego w końcu mam pięknie skoszony ogrod
QJ609308 292 Piętro
Odkąd mam w domu Dreame, podłogi lśnią. Przy psie i małym dziecku jest to pomocnik na wagę zlota💛
LQ565215 293 Piętro
Świetny sprzęt, przymierzam się do zakupu drugiego robota sprzątającego z mopem na piętrze. Polecam wszystkim!
GX545509 294 Piętro
Przy kilku psach w domu...Wreszcie czysto
Beti 295 Piętro
Dramę, spełnienie marzen o sprzątaniu 😁
Tosia 296 Piętro
Jestem mega zadowolony z tego co ten sprzęt potrafi 🥰
HV131329 297 Piętro
I Love Dreame
UU302946 298 Piętro
Nasz robot sprawdza się naprawdę ekstra! Raz tylko próbował niepostrzeżenie skoczyć ze schodów, ale całe szczęście ściana postanowiła go zatrzymać 😄 kolejnym razem nasze czujniki obecności wykryły „złodzieja”, kiedy byliśmy na urlopie i dopiero po jakimś czasie, kiedy już sporo osób jechało sprawdzić, czy nic się nie wydarzyło w naszym domu (była prawie polnoc), przypomniało nam się, że to właśnie nasz odkurzacz radośnie jeździ i sprząta, włączając dookoła czujki 😄
DX061176 299 Piętro
Robot odkurzający naprawdę odciąża mnie na co dzień – zamiast biegać z tradycyjnym odkurzaczem, po prostu ustawiam harmonogram i wracam do już odkurzonego mieszkania, dzięki czemu mam więcej czasu na pracę, muzykę i odpoczynek. Dodatkowo regularne sprzątanie utrzymuje podłogi w dużo lepszym stanie, co poprawia komfort w domu i sprawia, że o codziennym odkurzaniu praktycznie nie muszę już w ogóle pamiętać.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy