【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

WG854049 290 Piętro
WG854049
Robot ma potencjał jednak wymaga dopracowania. Planujemy zakup drugiego robota na piętro, bo ciągle przenoszenie go ze stacji jest trochę żmudne. Po zakupie, zaoszczędziliśmy sporo czasu na sprzątaniu 3x w tygodniu 200 m2.
XD261007 291 Piętro
Mam od dzisiaj Dream-iego i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie
CT472255 292 Piętro
Po za robotem mam również odkurzacz pionowy tej firmy. Jest super że nie trzeba gonić po schodach z kablem, podświetlenie w turbo szczotce umożliwia dokładniejsze sprzątanie.
OD683612 293 Piętro
Super nasz Dreame  L10 s dziś zastąpił psa porwał buta i nie chciał oddać

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

YG176925 294 Piętro
Mamy Dreamy( „Stefana”) mopującego od ponad miesiąca i nie mogę nic złego powiedzieć :jeździ, odkurza i mopuje. A teraz najlepsze:  zawładnął nami do tego stopnia że musiałem w sypialni podnieść łóżko 4 cm bo nie mógł Stefan pod nie wjechać. Teraz dzięki temu może wjechać spokojnie powierzchnią oczyścić z kurzu i wymopować. Czego się nie robi dla Dreamy!😀
QJ051435 295 Piętro
Hej  dzisiaj zakupiłem i odpaliłem kosiarke a1 pro , petarda👍
TM104592 296 Piętro
Hej😍kocham dreame L10s ponieważ ja odpoczywam a on sprząta za mnie ♥️jest cudowny.
VF248129 297 Piętro
Od roku 2018 przyszedł czas na wymianę robota sprzątającego . Decyzja padła na tego demona czystości 😈Dreame x50 ultra complete ta maszyna technologicznie jest z filmów SF idealna do wszystkiego 🫡radzi sobie nawet z naszymi nietypowymi stołkami .. przejeżdża przez nie jak zaawansowany samochód off road bez żadnego problemu ! Wart każdej wydanej złotówki polecam każdemu 😎

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

VG610519 298 Piętro
Witam nowy nabywca dream. Póki co bardzo zadowolony!
AU781071 299 Piętro
Moja Halinka - dreame, ogarnia cały domek, dobrze sprząta i napełnia worek, lepiej niż mop myje podłogi a jak skończy czyszczenie wysuszy mopy. Na koniec sprawozdanie napisze i cały dzień humor dopisze.
🎉 Gratulacje! Udało Ci się trafić w 299. komentarz i zdobyć Nagrodę Szczęścia! 👏👏

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy