Dreame wydarzenie: Dom z pupilami

Ferwor: 153

232 Komentarz

DR041706 20 Piętro
Odkurzacz Dreame to był najlepszy zakup na jesień i tony piachu znoszone do domu przez mokre łapki...
BO305194 21 Piętro
Fajnie się sprząta sierść nie ruszając się z fotela
Mommy and daddy 22 Piętro
W moim domu codziennie króluje Sheila – moja psia przyjaciółka, która potrafi w sekundę wnieść na łapkach pół spaceru do środka 🐶🌧️. Do tego sierść… wiadomo, każdy właściciel psa zrozumie.

Na szczęście w duecie z Sheilą mam też swojego pomocnika – Dreame X40 Ultra. To on czuwa nad porządkiem, gdy ja zajmuję się codziennymi obowiązkami albo po prostu odpoczywam. Sprząta sierść z podłogi szybciej, niż Sheila zdąży się ułożyć na kanapie. Najlepsze jest to, że nie muszę się martwić, czy mam chwilę na odkurzanie – X40 robi to sam, cicho i skutecznie.

Dzięki temu nasz dom jest naprawdę czysty i komfortowy – a ja mogę spędzać więcej czasu na zabawie z Sheilą, zamiast na sprzątaniu. 🏡✨
Cudna historia! 🐶💛
Cieszymy się, że Dreame X40 Ultra pomaga Wam cieszyć się czystym i spokojnym domem. ✨

Zapraszamy do opublikowania swojego wpisu również w module konkursowym! ✨
Instrukcja publikacji znajduje się w przypiętym komentarzu pod tym postem. 📌

AJ295479 23 Piętro
Kto ma zwierzaka, ten wie 😅 Dreame = mniej kłaków, więcej przytulania 🧡🐾
Dziękujemy za uznanie!

PZ960936 24 Piętro
Witam , a to mój inwentarz 🤩 liczymy na odrobinę szczęścia. Pozdrawiamy wszystkich  

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Powodzenia w konkursie i pozdrowienia od zespołu Dreame! 💛

Zapraszamy do opublikowania swojego wpisu również w module konkursowym! ✨
Instrukcja publikacji znajduje się w przypiętym komentarzu pod tym postem. 📌

UC602487 25 Piętro
Ciekawe co jest w pudełku niespodziance ? Hmm..
AgaYo 26 Piętro
Jestem maniaczką sprzątania, uwielbiam kiedy jest czysto i mogę z przyjemnością chodzić w skarpetkach lub bosymi stopami po podłodze. Codziennie rano sprzątam dom odkurzaczem pionowym, następnie mopem i tutaj kończy się sielanka. Na moje cudownie wysprzątane podłogi wkraczają 2 koty Rysio i Regina( 1 to Maine Coon więc futerka co nie miara) i królowa paćkania, świnienia i plucia bernardynka Diva. Błoga czystość zamienia się w dywan z futra, resztek jedzenia, śliny i wolę nie wiedzieć czego jeszcze. Diva to szczeniak więc lubi sobie jeszcze tu i ówdzie "zaznaczyć teren". Z pomocą przychodzi mi robot Dreame, który ogarnia chlew pozostawiony przez czworonożnych z niezwykłą dokładnością.A co najpiękniejsze rozpoznaje moje potworki i je omija w bezpieczny sposób. Robota mam od niedawna ale zmienił moje życie z ciągłej walki o zachowanie higieny i ładu w przyjemność oglądania jak robi to za mnie.
Dziękujemy za tak cudowny opis! 🧡

Zapraszamy do opublikowania swojego wpisu również w module konkursowym! ✨ Instrukcja publikacji znajduje się w przypiętym komentarzu pod tym postem. 📌

BC148869 27 Piętro
Mam zwierzaki w domu, 2 owczarki i shitsu. Nasz robot daje znakomicie radę z pieskami. Zamiast rano miotelka to pijemy kawkę. Robot spełnienia nasze wymogi, mimo dużych piesków. Jesteśmy mega zadowoleni ze  sprzętu 😉 Szkoda, że wcześniej nie zaufaliśmy temu robotowi 😊
Dziękujemy za uznanie! 🧡

Paula9012 28 Piętro
Troche ciezko bedzie wygrac
Devmeister 29 Piętro
Pudełko niespodzianka to prawie jak kinder jajko 🤣🤣

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy