【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

IL269044 20 Piętro
Bezawaryjne działa...ogarnia czarną robotę za mnie...kłaki po psie to wspomnienie...Moja suczka Mara ma przyjaciółkę Marysię bo tak nazywa się mój pomocnik...pilnują się obie cieplutko...
Cudownie słyszeć, że Marysia i Mara dogadują się tak świetnie! 😄 Cieszymy się, że Dreame ułatwia Ci życie i dba o czystość w domu 🐾✨.

CU764608 21 Piętro
Szkoda ze nie moge sciagac zdjecia pupili z historii sprzatania dreame bo by byly dobre urywki

Podłoga czysta dzięki x40 ultra

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

O tak, to by było super, moc przejrzeć film z historii sprzątania

Bardzo dziękujemy za przekazanie cennych uwag. Przekażemy je do odpowiedniego działu.

Szkoda jedynie ze nogi od stolu na model X nie rozpoznaje i najezdza na nie się blokując:p

Czy was najnowszy model z tym mopem co sie kreci bedzie lepiej myl podlogi i mocniej odkurzal? :)

FC943430 22 Piętro
Lubię dreame, mój jamniczek też go uwielbia ;)
RW129964 23 Piętro
Mam w domu odkurzacz dream d10 plus chciał bym mieć w nim szczotkę silikonową która nie nawija tylne sierci i włosów pozatym mogę polecić ten odkurzacz działa każdego dnia od ok 2 lat
TV930997 24 Piętro
W moim l10s ultra dzięki wbudowanej kamerze jestem w stanie sprawdzić co u moich kotków z dowolnego miejsca na świecie, taka mobilna kamera to świetna funkcja przy zwierzakach.
SJ690598 25 Piętro
Robot Dreame l10s ultra jest idealny dla moich podłóg nic dodać nic ująć.Poprostu super .Mam jego prawie cztery lata i ani razu mnie nie zawiódł.Mam psa labradora co bardzo się leni a robocik nie siada daję radę odkurzać i myć podłogi a ja po pracy siedzę na fotelu i odpoczywam. Jak dla mnie to nie jest on  niebezpieczny dla mojego zwierzaka raczej mój zwierzak dla niego.Dzięki za taki super wynalazek co wyręcza nas w sprzątaniu.
MU944624 26 Piętro
Jestem posiadaczem psa rasy Jack Rasel Terier. Pies „sypie” się przez cały rok jak liście jesienią. Do czasu jak zdecydowałem się na dreame, codziennie musiałem odkurzać ręcznie moją podłogę bo sierść mojego psa była wszędzie. Zajmowało mi to ok 25’ dziennie. Od kiedy mam odkurzacz ten czas mogę sporzytkowac na przyjemniejsze rzeczy nie tracąc nic z komfortu świeżo odkurzonego mieszkania. Co ciekawe, jak Dream ( Marian - jak go w domu nazywamy) rusza do pracy to pies od razu ewakuuje się na swoje podlanie i cierpliwie czeka aż Marian skończy swoje zadanie. Zakup roku 2023 w moim domu.
Dziekuje
Jeżdząca służka 27 Piętro
Moja kocica zostawia w domu tyle sierści, że mogłabym robić z niej poduszki 😂 Na szczęście Dreame ogarnia temat szybciej niż ja zdążę wziąć szczotkę do rąk. Marzy mi się tryb ‘zwierzak’, żeby odkurzacz sam wiedział, gdzie Luśka najbardziej lubi się wytarzać 😅🐾
PS139354 28 Piętro
Mój spider (L10s ultra), świetnie sprząta sierść i mopuje błotne odciski łapek po psiaku - Tysi 😀 nie wiem jak mogłem żyć wcześniej bez takiego odkurzacza!
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Zgryziaa 29 Piętro
Nasz Simba uwielbia nasz dreame ! Jak tylko uslyszy ze odkurzacz zaczyna czyszczenie od razu wstaje na cztery łapy i towarzyszy mu w kazdym pomieszczeniu 🤣🙈

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy