【Zakończone】📢 Konkurs na opinie i doświadczenia z produktami

Ferwor: 66

89 Komentarz

Kubas 20 Piętro
Z polecenia rodziców kupiliśmy nasz wymarzony robót sprzątający! Skuszony pozytywnymi opiniami trafiłem na markę DREAME! Dziś poraz pierwszy włączyłem i przekonałem się dlaczego ma tak dużo pozytywnych opinii! Świetnie sprząta, zachodzi w każdy kąt mieszkania, dokładnie odkurza przy listwach. Jesteśmy bardzo zadowoleni również z mopowania podłogi. Panele są czyste, bez smug, bez zanieczyszczeń! Bardzo bardzo polecam i dziękuję Państwu, ze robicie super sprzęt!
Super, że jesteście zadowoleni!

MS604871 21 Piętro
Jestem szcześliwą posiadaczką Dreame x40 ultra complete, robota mam od 9 miesięcy i za nic bym go nie oddała! Wspaniałe jest to, że wogóle nie muszę myśleć o sprzątaniu a mieszkanie zawsze lśni to dzięki możliwości ustawienia harmonogramu sprzątania i bezobsługowej stacji dokującej. Żałuję tylko jednej rzeczy a mianowicie tego, że tak późno zdecydowałam się na robota sprzątającego, jest to rzecz która powinna być w każdym domu!
Cieszymy się, że jesteś zadowolona z Dreame X40 Ultra Complete! 😊

Ewela 22 Piętro
„Ten robot to prawdziwy game changer w moim domu! 🚀 Nie tylko odkurza i myje podłogi, ale robi to w tak cichy sposób, że czasem zapominam, że pracuje. Efekt? Lśniąca podłoga bez najmniejszego wysiłku z mojej strony. Do tego wygląda elegancko i świetnie komponuje się z wnętrzem – sprzęt praktyczny, a przy tym naprawdę ładny. Dawno żaden zakup nie sprawił mi tyle satysfakcji!”
Cieszę się, że jesteś zadowolony/zadowolona! 😊

VR051501 23 Piętro
Jestem zachwycona. Wieczorami nie muszę się martwić o odkurzanie i mycie.Robot zrobi to za mnie.
Cieszę się, że robot ułatwia Ci życie! 😊

FC092683 24 Piętro
Obecnie mam Dreame L40 ultra AE od chyba 3 tygodni. Wcześniej miałem L40 ultra, ale sie zepsuł. Oddałem do naprawy i otrzymałem informację, że mogę sprzęt  oddać lub otrzymać nowy. Oddałem i kupiłem silniejszy model. W teorii to ta sama seria ale model AE jest cichszy i lepiej orientuje sie w terenie i prawie nie obija mebli jak poprzedniemu zdarzało sie bardzo często.
Z jego pracy jestem b. zadowolony. Sprzęt nie jest najdroższy na rynku, a naprawdę "robi robotę".
Mam owczarka niemieckiego w domu z ogrodem więc pies często wychodzi i ma brudne łapy. Dodatkowe sprzątanie ponad zaplanowany program zalatwia sprawę - szybko i cicho.
Mam jeszcze Tefal X-plorer s240+, który sprząta na piętrze - ten jest dużo głośniejszy, no i nie używam go do mopowania bo nie myje i nie suszy padów jak Dreame.
Dreame jest prawie bezobsługowy. Wystarczy wylać wodę i uzupełnić świeżą i raz na jakiś czas umyć tackę. Dreame też lepiej od Tefala radzi sobie z sierścią psa, szczególnie z dłuższymi włosami.
Cieszymy się, że Dreame L40 Ultra AE spełnia Twoje oczekiwania i ułatwia codzienne sprzątanie! 😊

HS725556 25 Piętro
Mam od roku dreame l10s ultra polecam super sprzęt i pozdrawiam
Cieszymy się, że jesteś zadowolony/zadowolona, dziękujemy za polecenie!

SE700392 26 Piętro
Mam x50 Ultra complete jestem zachwycona z prezentu od męża, teraz nie muszę się martwić że po pracy jeszcze trzeba odkurzyć i umyć podłogę bo mamy 3 zwierzaki w domu, przychodzimy i wszystko ogarnięte, więcej czasu dla rodziny. A cenimy sobie każdą chwilę.
Super, cieszymy się, że X50 Ultra Complete tak dobrze się sprawdza w Waszym domu!

ZA241602 27 Piętro
Mam Dreame L 10s gen 2 od dwóch dni
Jestem mile zaskoczona że to urządzenie daje  radę myć podłogę całkiem dobrze. Mam koty i psa  i  w końcu mogę chodzić boso 😉. Super polecam . Mam nadzieję że będzie długo służył.
Super, cieszymy się, że L10s Gen 2 spełnia Twoje oczekiwania! 😊

SA234049 28 Piętro
Skusiłem się na X50 ultra po przeczytaniu wielu testów i recenzji. I? I jestem zawiedziony. Mam nadzieję, że nie muszę na tym forum pisać wyłącznie w superlatywach, bo mam negatywne spostrzeżenia. To trzeci sprzęt odkurzający-myjący jaki posiadam i niestety, w porównaniu do poprzedników z konkurencyjnych firm z większym stażem na rynkach, odkurzanie jest najsłabszą stroną modelu. Mopowanie OK. Tutaj spełnia swoją rolę. Jednak siła ssania to dramat. Nawet na maksymalnych obrotach zostawia okruszki. Poprzednicy radzili sobie lepiej na ustawieniach średnich lub turbo. Tutaj nawet max nie daje rady.  Nie tego się spodziewałem. Szkoda wydanej kasy. To oczywiście tylko moja subiektywna opinia. Pozdrawiam.
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że X50 Ultra nie spełnił w pełni Pana oczekiwań. Pańskie uwagi przekażemy do naszego zespołu.

Tomasz W 29 Piętro
Po świetnych doświadczeniach z Dreame L20 Ultra zdecydowałem się na robota koszącego A1 Pro. Efekt przeszedł moje oczekiwania – ogród wygląda świetnie, a ja nie wiem, czemu tak długo odkładałem ten zakup.
Cieszymy się, że A1 Pro spełnił Pana oczekiwania! Dziękujemy za podzielenie się opinią.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy