【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

WJ225022 20 Piętro
Dreame L10s Ultra, generalnie ok ale usprawniłbym kilka opcji np nie tylko powrót na czyszczenie podkładek po danej strefie ale także odessanie kurzu oraz żeby dawał znać ze wjazd do danej strefy nie jest możliwy ew dodanie jej po zakończeniu czyszczenia następnej w kolejności.
OD145068 21 Piętro
Milo mi ze oglaszacie konkurs w momencie kiedy moj drugi robot trafia na serwis do Was. Chcialbym Wziac udzial w losowaniu nagrod niestety film jak nie potrafi trafic do bazy jest mysle neistosowny… nie mniej czekam na nowy sprzet…. Wspomne ze pacjent to x50 nastepny po L20…
PG657432 22 Piętro
Fajny sprzęt, zaoszczędził nam dużo czasu, tzn zaoszczędziłby, gdyby nie to że stoimy i patrzymy jak sprząta zamiast robić cokolwiek innego 😅
KY326631 23 Piętro
Mam aż dwa Dreame L10 Ultra – jeden na każde piętro mojego domu. Przy zwierzakach to prawdziwe wybawienie! 🐾✨ Sprzątają dokładnie, bez marudzenia 😉 Nie wyobrażam sobie już codzienności bez nich! #DreameBoy
GV341065 24 Piętro
Jestem wdzięczną posiadaczką Dreame'ra , dziękuję
TF832566 25 Piętro
Sierść? Przecież to jest nasza wizytówka ;-) Na szczęście Dreame sprząta ją szybciej, niż ją zostawiamy :-)

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

IZ238272 26 Piętro
Jesteśmy zachwyceni dreame po tym jak zmieniliśmy odkurzacz sprzątający z innej marki na tę. Brakuje nam jednej funkcjonalności - żeby zaczął sprzątać wszystkie zabawki naszego dziecka przed sprzątaniem 😂
NJ725539 27 Piętro
Mój odkurzacz ogarnia tak szybko mieszkanie niczym szarżujący czelabiński niedźwiedź 🐻☄️
LC543770 28 Piętro
Mam x40 ultra od ponad roku i jestem pod wrażeniem. Moc ssania robi robotę (12000 Pa!), świetnie ogarnia dywany i sierść. Mopowanie działa sprawnie, a stacja sama czyści mopa i opróżnia pojemnik, więc praktycznie bezobsługowy. Aplikacja przejrzysta, mapowanie dokładne. Jedyny minus – stacja trochę duża i dość głośna przy opróżnianiu, ale da się przeżyć. Jak ktoś szuka robota „wszystko w jednym”, to warto się zainteresować.
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

IR372026 29 Piętro
Pierwszym zakupem zaraz po moim ślubie był właśnie robot sprzątający Dreame L20 Ultra, którego wraz z Małżonką ochrzciliśmy Ultra Dariusz. Jesteśmy z niego mega zadowoleni, bo faktycznie potrafi dokładnie odkurzyć i wymopować podłogę, a do tego robi furorę na domówkach dostarczając spragnionym gościom napoje ;)

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy