Jak opublikować post w module konkursowym?

26 Komentarz

DZ449871 20 Piętro
Życie z owczarkiem niemieckim to nie tylko spacery i przytulanie – to też codzienna walka z… sierścią wszędzie! 😅
Mój wierny towarzysz jest cudowny, ale jego futro potrafi znaleźć się dosłownie wszędzie – od podłogi po kanapę.

Na szczęście Dreame L50 Pro Ultra ratuje mnie każdego dnia.
Wystarczy jedno kliknięcie i robot sam rusza do akcji – dokładnie odkurza każdy kąt, omija miskę psa i nawet nie boi się „kudłatych zasieków”. 🐶
Najbardziej lubię, że po sprzątaniu sam się czyści – a ja mogę w tym czasie spokojnie głaskać mojego psa zamiast biegać z odkurzaczem.

Dzięki Dreame L50 Pro Ultra nasz dom znów pachnie czystością, a mój owczarek może dalej radośnie gubić sierść bez wyrzutów sumienia 😄
To naprawdę duet idealny – on dba o bezpieczeństwo, a Dreame o porządek. ❤️

#Dreame #DomzPupilami #DreameL50ProUltra #OwczarekNiemiecki #CzystyDom #DreamePolska
QS405068 21 Piętro
Mój pies za każdym razem gdy zaczynam sprzątać ,pakuje walizkę i wyjeżdża...taki mały szantaż by zająć się nim..♥️
1000007719.jpg
GP555143 22 Piętro
L20 Ultra robi robotę. Mimo dwóch kotów w domu ( i dziecka) na podłodze jest czysciutko i bez żadnych plam. A odkurzacz fajnie spełnia tez funkcje domowej mobilnej kamery.
No i właśnie w tym trybie dowiedzieliśmy się, że nasz młody przygarnięty nie tak dawno dachowiec nie jest już takim niewiniątkiem. 😉

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

123

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy