🎉 [Dzień Ojca — Świętuj razem z nami na forum Dreame!]

68 Komentarz

JD913053 20 Piętro
Kocham mojego tatę za to, że jest najwspanialny na świecie. Pokazał mi jak żyć, być szczesliwą i iść do przodu. Jego przekaz nie był wyrażony w górnolotnych, pustych słowach, ale we własnym postepowaniu. Dziękuję Ci tato, że dzięki Tobie jestem odważna, staram się podejmować mądre dycyzje i kochać ludzi mimo wszystko.
Piękne i inspirujące słowa! Dziękujemy za podzielenie się tą wzruszającą refleksją o Twoim tacie. 💖

RC564905 21 Piętro
A ja bardzo dziękuję mojemu ojczymowi-tacie za to że pokazał mi jaki powinien być mężczyzna, za to że otoczył mnie i mamę opieką ,miłością i dał nam poczucie bezpieczeństwa🥰za to że teraz jest wspaniałym dziadkiem dla moich dzieci…mam ogromne szczęście że pojawiłeś się w moim /naszym życiu-dziękuję😘
To piękne i pełne miłości podziękowania! Cieszymy się, że masz tak wspaniałą rodzinę. Dziękujemy, że podzieliłaś się swoją historią! 🥰

QY447650 22 Piętro
Dziękuję tacie, że zawsze jak coś się dzieje - mogę zadzwonić i pomoże! Wymieni kran, olej w samochodzie, zrobi dziury w ścianie a także powie, że zachowuje się jak głupek! Kocham Cię Tato!
Piękne słowa! Taki Tata to prawdziwy bohater i skarb. Dzięki za podzielenie się tym uczuciem! 💙

TR038957 23 Piętro
Za co kocham mojego tatę? To proste, kocham go za wszystko. Kocham go za to jakim jest człowiekiem, dobrym, troskliwym, dbającym o mnie i moją rodzinę. Za uśmiech, miłe słowo, i ramiona, do których mogę się przytulić, gdy mi po prostu źle 🥹
To naprawdę piękne wyznanie. Taki Tata to prawdziwy skarb i wielkie wsparcie w życiu. Dziękujemy, że podzieliłaś się z nami tymi słowami! 💖

radek 24 Piętro
Dziękuję za te duże rzeczy, jak Twoja niezachwiana siła i mądrość, która zawsze wskazywała mi drogę. Ale też za te małe, ciche gesty: za delikatny uśmiech, który koił każdy smutek, za cierpliwość, gdy uczyłeś mnie jeździć na rowerze, za dłoń, która zawsze była gotowa, żeby mnie podnieść.
Dziękuję Ci za każdą wspólną chwilę, za to, że zawsze wierzyłeś we mnie bardziej niż ja sam. Za to, że pokazałeś mi, co znaczy być dobrym człowiekiem. Moje serce przepełnia miłość i wdzięczność za to, że jesteś moim Tatą. Jesteś moim bohaterem.
Piękne i wzruszające słowa. Twój Tata na pewno jest dumny z takich wyznań. Dziękujemy, że podzieliłeś(-aś) się tą wyjątkową refleksją z nami! 💖

DN531242 25 Piętro
Dzięki Ci Tato za wszystko, za każdą chwilę spędzoną z Tabą.
To bardzo piękne i szczere słowa. Twój Tata na pewno jest szczęśliwy, że ma tak wdzięczne dziecko. Dziękujemy, że podzieliłeś(-aś) się tym z nami! ❤️

VQ431376 26 Piętro
Tatusiu, chociaż nie ma Cię już z nami już 14 lat to jesteś w naszych sercach! Dziękuję Ci za to że byłeś dla mnie przykładem mężczyzny kochającego! Kochającego męża! Kochającego ojca! Kochającego Dziadka! Dziękuję Ci za całą Twoją miłość i troskę! W dzień ojca odwiedzę Cię na cmentarzu! Twoja kochająca córka Malgosia
To bardzo wzruszające i piękne słowa, Malgosiu. Twój Tata na pewno jest z Ciebie dumny i zawsze będzie przy Tobie w sercu. Życzymy Ci dużo siły i spokoju w tym szczególnym dniu. 💙

YZ058059 27 Piętro
Dziękuję tacie za to, że jest, za wychowanie, za dobre wskazówki, za niesienie pomocy kiedy tylko potrzebuje, cieszę się, że jesteś! Jeszcze raz dziękuję!
RV564562 28 Piętro
Mój  Tata był "naturalnym dobrym ojcem". Nie musiał czytać poradników ani pytać innych jak wychowywać swoje dzieci.  Dal.mi dobry wzor rodzica.  Zrozumiałem  to, gdy sama zostalam matką

Dziękuję Ci Tato!
VR802074 29 Piętro
Jestem wdzięczny za przekazanie mi dbania o porządek w samochodzie, sobota od zawsze była dniem mycia i sprzątania samochodu. Nie ma nic bardziej satysfakcjonującego niż przemieszczanie się czystym samochodem.🙂

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy