Lipcowy konkurs na polskim forum Dreame

Ferwor: 65

73 Komentarz

FG457155 20 Piętro
Odkąd w moim domu pojawił się odkurzacz Dreame, sprzątanie po moim psie przestało być codziennym wyzwaniem. Sierść znika błyskawicznie, a funkcja mycia sprawia, że podłogi są naprawdę czyste. Uwielbiam wracać do domu, w którym jest porządek, mimo czworonożnego domownika. Gdybym miała wybrać ponownie – bez wahania postawiłabym na Dreame! ❤️🐾
QZ804909 21 Piętro
Nie przypuszczałem, że robot sprzątający może aż tak ułatwić codzienne życie. Dreame świetnie radzi sobie z kurzem, sierścią i okruchami, a dzięki inteligentnemu mapowaniu sprząta szybko i dokładnie. Najlepsze jest to, że wracam do czystego mieszkania, nie poświęcając na to ani minuty. To jeden z tych zakupów, którego naprawdę nie żałuję i który szybko staje się niezbędnym domowym pomocnikiem. Z czystym sumieniem polecam ☺️
XE578012 22 Piętro
Mój robot nazywa się Gizela. Dzięki niemu mam dużo więcej czasu dla siebie. A z listy cotygodniowych obowiązków wykreśliłem koszenie trawy.
XP007737 23 Piętro
Aktualnie używam Dreame l20 , w moim nazewnictwie to Andrzejek . Współpracuje u mnie już blisko 2 lata o od tej pory nie użyłem tredycyjnego mopa ani razu . Teraz z racji założenia nowego trawnika na moim celowniku podczas Brand Week jest kosiarka automatyczna Dreame a2 - wiem że napewno się nie zawiodę! Do dzieła ! ;)
DORKA 24 Piętro
Mój Dreame sprawdza się świetnie na parkiecie mojego domu 😄Dzięki niemu mogę tańczyć po czystej podłodze. Gdy jestem w pracy uruchamiam mój Dreame. Najpierw odkurzy podłogę potem wymyję a ja wracam do czyściutkiego mieszkania!
HC942931 25 Piętro
Marzy mi się Matrix10 ultra ❤️
LP854254 26 Piętro
Ojj nie wiem jak mogłam żyć be dreame🤷🏼‍♀️
h15 pro- mój pierwszy zakup. Idealne urządzenie do perfekcyjnego, gruntownego mycia podłóg.

Suszarka do włosów Dreame Glory Pocket- szybkie,ale delikatne suszenie. A włosy,miękkie i lśniące 😍

No i moje ukochane dziecko, mój DŻORDŻ czyli urządzenie które ratuje mnie codziennie w moim niedoczasie. Dreame aqua 10 roller, który sprząta na błysk moje poglogi.
LP854254 27 Piętro
Ojj nie wiem jak mogłam żyć bez dreame🤷🏼‍♀️
h15 pro- mój pierwszy zakup. Idealne urządzenie do perfekcyjnego, gruntownego mycia podłóg.

Suszarka do włosów Dreame Glory Pocket- szybkie,ale delikatne suszenie. A włosy,miękkie i lśniące 😍

No i moje ukochane dziecko, mój DŻORDŻ czyli urządzenie które ratuje mnie codziennie w moim niedoczasie. Dreame aqua 10 roller, który sprząta na błysk moje poglogi.
LP854254 28 Piętro
Ojj nie wiem jak mogłam żyć bez dreame🤷🏼‍♀️

FZ081664 29 Piętro
Również jestem szczęśliwcem posiada dreame . Jest super.chetnie nabylabym Air Frayera

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy