Wydarzenie z okazji Dnia Ojca

Ferwor: 58

40 Komentarz

GT168588 17 Piętro
Siemaneczko
SZ354230 18 Piętro
Powodzenia wszystkim graczom niech. Tacie przyda się taki sprzęt 😁
PiotrekP 19 Piętro
Mój tata już niestety nie żyje, ale gdyby tu był, dostałby ode mnie golarkę Dreame T3 Shaver. Po tacie odziedziczyłem w spadku niesamowicie twardy zarost na brodzie – bo na głowie to nas akurat życie oszczędziło. On przez lata radził sobie z nim wyłącznie tradycyjną brzytwą, bo zwykłe maszynki po prostu wymiękały.
Taki prezent dałby facetowi starej daty niesamowity komfort i szybkość, bez użerania się z twardym włosem. Sam mam ten sam problem, więc jestem cholernie ciekawy, czy te nowoczesne golarki Dreame potrafią być tak samo bezkompromisowo ostre i skuteczne jak stara, dobra brzytwa
SQ096852 20 Piętro
Wszystkiego najlepszego
TN805457 21 Piętro
Czy jest możliwość dodania funkcji cykli interwałowych, żebym mógł wybrać, aby robot sprzątał co 2 dni, co 3 dni itd.?
UG961434 22 Piętro
Wszystkiego dobrego dla każdego ojca. 🙂
JY856892 23 Piętro
Odkurza ok. Odróżnia dywany od podłogi. Ale mopuje dywany. Jakaś porada? Z góry dziękuję.
UI490800 24 Piętro
Sto Lat !
WW163640 25 Piętro
Proszę mi wyjaśnić, dlaczego Dream, jeżeli był w aplikacji zaznaczony dywan, nigdy na niego nie wjechał, objeżdżał go w około 10 centymetrów, więc nigdy nie był odkurzony. Musiałam zwinąć dywan, wynieść go na taras i zmapować na nowo całe pomieszczenia wszystkie. Dwa, zdarza mu się tak, że nawet ma zaznaczenie mop po odkurzaniu, a nie odkurzanie i później mopowanie, tylko mop po odkurzaniu, zaczyna od mopowania. Nawet nie odkurzy, po prostu zaczyna od mopowania. Zaczyna mnie denerwować i irytować ten sprzęt.
EA478903 26 Piętro
Jestem użytkownikiem dwóch produktów, urządzenia sprzątającego Matrix 10 Ultra i robota koszącego A2 3000. O ile Matrix spisuje się dobrze, to kosiarka dwa razy już się zepsuła, a w zasadzie to dwie kosiarki, bo pierwszą wymieniłem na nową  po pół roku użytkowania, a druga zepsuła się po dwóch miesiącach. Czekam teraz trzy tygodnie bo jest w naprawie, ale odstąpiłem od umowy, bo trawa rośnie jak wściekła, a ja nie mam czym kosić. Za każdym razem przyczyną usterki jest błąd lidara. Robot wyjeżdża z bazy i staje w miejscu zgłaszając usterkę. Zaznaczę, że obchodzę się z tym urządzeniem jak z jajkiem, ale i to po dwóch miesiącach padł. Zresztą identyczną sytuację miał mój kolega, tyle tylko, że po wymianie pierwszego robota drugi póki co działa u niego dobrze. Dajcie proszę znać kto też ma problem z lidarem lub inne awarie.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy