🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

UT555286 20 Piętro
Z okazji dnia kobiet, chciałabym dostać odkurzacz z opcją przekraczania progów.....mam 2 sprzęty jednak żaden nie jest w stanie.przejsc prze jeden prog, byłoby cudownie jakbym miala w końcu jaki chce;)
YK955462 21 Piętro
Bardzo chciałabym wypróbować robota sprzątającego Dreame W10. Podoba mi się to, że potrafi jednocześnie odkurzać i mopować podłogę, co bardzo ułatwia codzienne sprzątanie. Myślę, że taki sprzęt pozwoliłby utrzymać dom w czystości i zaoszczędzić sporo czasu. 😊
MA327459 22 Piętro
Chciałabym wypróbować odkurzacz bezprzewodowy Dreame T30. Bardzo podoba mi się jego moc oraz wygoda sprzątania bez kabla. Myślę, że taki sprzęt sprawiłby, że codzienne odkurzanie byłoby dużo szybsze i przyjemniejsze. ✨
QY303649 23 Piętro
Sprzątanie często jest jedną z tych rzeczy, które odkładamy na później, bo zabiera sporo czasu i energii. Dlatego najbardziej zainteresował mnie odkurzacz Dreame Z10 Station. Bardzo podoba mi się pomysł stacji, która nie tylko ładuje urządzenie, ale też automatycznie opróżnia pojemnik z kurzu. Dzięki temu sprzątanie może być szybkie i wygodne, a dom nadal pozostaje czysty. Myślę, że taki sprzęt naprawdę zmieniłby codzienną rutynę w coś dużo prostszego i przyjemniejszego. ✨😃
Małgorzatka 24 Piętro
Gdybym miała wybrać jeden produkt Dreame, który uratowałby moje poranki i wieczory, to bez mrugnięcia okiem stawiam na suszarkę do włosów.Jako kobieta z długimi włosami i mama dwóch córek, moja łazienka codziennie zamienia się w mały salon fryzjerski, w którym niestety brakuje cierpliwości klientek.
Cyganeczka 25 Piętro
Bardzo lubię tworzyć nowe fryzury zarówno sobie jak i komuś ale potrzebuje do tego fajnych narzędzi, fajnie jest dawać ludziom radość w postaci fajnej fryzury. Piękna fryzura to nie tylko wygląd, to pewność siebie i energia na cały dzień. A z odpowiednimi narzędziami, każda z nas może być artystką we własnej łazience! Dlatego marzę o suszarce z funkcją do robienia fal/ loków
IS924548 26 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet najbardziej marzyłby mi się nowy telewizor. Ten, który mam teraz, jest już trochę mały… a ja przecież jestem już trzydziestoletnią emerytką, więc wiadomo — wzrok już nie ten co kiedyś! 😄
Po całym dniu pracy jedyne, o czym marzę, to usiąść wygodnie i obejrzeć moje ulubione programy rozrywkowe. Niestety na moim małym ekranie czasem mam wrażenie, że bardziej zgaduję, co się dzieje, niż naprawdę to widzę.
Dlatego większy telewizor byłby dla mnie idealny — żebym mogła w spokoju odpocząć, pośmiać się przy ulubionych programach i dać moim „emeryckim oczom” trochę luksusu. A przecież każda trzydziestoletnia emerytka zasługuje na porządny ekran do relaksu! 📺😄PS nie pytajcie proszę, jakie programy oglądam, bo to trochę wstyd się przyznać 🫣
NB092498 27 Piętro
Z okazji dnia Kobiet proszę o: DREAME Wet & Dry H13 Pro
A dlaczego akurat on zapytacie?
Bo łatwiejsze sprzątanie po powrocie do domu w umorusanych butach to mniej problemów i szczęśliwsza Kobieta a co za tym idzie i mężczyzna 😁
RK740085 28 Piętro
Poproszę o Dreame, który sprzątając podnosi klocki 😇
CJ154655 29 Piętro
W tym specjalnych dniu jakim jest 8 marca jako mężczyzna trochę samolubny (mieszkam z 3 kobietami i kotkąxD) chciałbym aby w domu pojawił się najnowszy model robota sprzątającego firmy Dreame. Obecny model radzi sobie jak może ale przydałaby mu się pomoc włosy sierść czy kurz nie jest mu straszny ale z myciem jest trochę gorzej i dlatego nowy sprzęt mógłby rozwiązać mój problem gdyż jak na jednego chłopa siądą równocześnie 3 kobiety to największy twardziel musi się ugiąć i iść umyć podłogę a tak miał bym czas wypić zimne piwko gdyby zastąpiła mnie maszyna a czytałem że najnowsze modele świetnie radzą sobie z funkcją mopowania.  Pozdrawiam

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy