🎉 Podziel się swoim doświadczeniem i wygraj!

Ferwor: 73

73 Komentarz

HG180301 20 Piętro
Bardzo fajny sprzęt, ma wiele funkcji ułatwiających sprzątanie, jest dokładny i dobrze wykonuje zadania do których został stworzony polecam
WJ830193 21 Piętro
Wszystko super, tylko częściej powinna byc robiona aktualizacja systemu. Czasem zawiesza sie i jest problem z ilością wody w podstawce
VA588367 22 Piętro
L40 padł po dwóch cyklach odkurzania.. serio mam się podzielić opinią ?
Dziękujemy za opinię. W przypadku awarii urządzenia prosimy o kontakt ze sklepem lub infolinią posprzedażową. Zapewniamy wsparcie techniczne i rozwiązania.
EZ718516 23 Piętro
Szkoda, że  przy sprzątaniu piętra musi wracać co jakiś czas do  bazy i w związku z tym muszę przenosić całą sytuację dokową na piętro.
Częstotliwość prania mopa robota jest regulowana. Prosze kliknąć "Clean Genius/Niestandardowe"-Niestandardowe-Mop-Częstotliwość prania mopa, aby zmniejszyć częstotliwość zwrotów stacji.
EZ718516 24 Piętro
Ma zbyt długie cykle suszenia szmatek. Wybór opcji jest  najkrótszy 2 godziny. Wyłączyłam tę funkcję bo  szkoda mi prądu.
Nie zalecamy wyłączania tej funkcji. Może Pan/Pani jednak ręcznie wyjąć ściereczkę i pozostawić ją do wyschnięcia na powietrzu po zakończeniu procesu samoczyszczenia.
ZZ791873 25 Piętro
Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Dreame L10s od 2 tygodni w .ie szukaniu 70m2. Nasze obawy polegały na tym, że mamy dość ciasne przejścia pomiędzy pokojami oraz sporo przeszkód w postaci krzeseł, stołów i psa Dreami pieknie sobie z wszystkim radzi a efekty są znakomite. Szczerze polecam do każdego mieszkania !
XA871744 26 Piętro
Świetny odkurzacz,dom 150m2 radzi sobie bez problemu ,podłoga pozostaje lśniąca,.Polecam każdemu kto myśli o takim urządzeniu.Uruchomienie bajecznie proste.Aplikacja intuicyjna i czytelna, Jeszcze raz polecam wszystkim niezdecydowanym
JW234044 27 Piętro
Nie mogę sobie wyobrazić, jak było wcześniej.
Przed epoka naszego DRYMUSIA.
UZ320458 28 Piętro
Odkurzacz działa rewelacyjnie, odkurza i myje podłogę bez zarzutu. Samoczyszczące się mopy to udogodnienia na miarę XXI wieku. Przy dzieciach takie wyposażenie to must have domu.
Nr zamówienia: 88ef12c0-d155-11f0-942e-3d4d7429accc

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

CD936723 29 Piętro
Jest lux! 👌

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy