【Zakończone】Kampania Uruchomienia Forum Dreame Polska

32 Komentarz

ET455951 19 Piętro
Szczerze powiedziawszy wolałabym abyście wzięli się za robotę. Serwis tej marki to jakaś kpina
Mam już drugi robot tej firmy który dostałam po awarii pierwszego. Doszło do tego że mam dość. Ciągłe problemy z robotem. Próbuję je naprawiać sama póki co. Odesłanie robota do serwisu to minimum miesiąc bez informacji i bezrobota
DK319626 20 Piętro
Mam L20 ultra i jest taki ultra ze wjezdza w psie odchody nawet sie nie zawacha sprzet za 4 tys. Masakra
FS843757 21 Piętro
Dzisiaj praktycznie cały dzień robot jest w trybie offline, nigdy wcześniej tak nie było. Wykluczam internet, proszę o informację czy tylko tak się dzieje u mnie czy również u innych

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

TW055106 22 Piętro
Witam wszystkich od 2 lat mam robota dreame A1 a w tym roku dokupiłem robota sprzątającego zestaw super jedna aplikacja do sterowania rozwiązuje wiele problemów to na co mógł bym zwrócić uwagę to kółka robota A1 fajnie by było jak by można kupić do niego oryginalne nakładki gumowe na kola żeby był cichszy podczas przejazdów po kostce oraz jakies dodatkowe gumowe zdeżaki zeby w razie kontaktu z przeszkodą nie rysowal sie. Generalnie unika przeszkód ale też pozostawia ok 15- 20 cm niedokoszonego trawnika wzdłuż i w okół przeszkód. Poza tym nie można mu nic zażucić jak dla mnie strzał w 10!
TW055106 23 Piętro
U mnie pracuje nie wszedł w trybie offline
123

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy