Dreame rozpoczęło świąteczną Mega Wyprzedaż!

37 Komentarz

DX061176 20 Piętro
Prezent pod choinkę 🎄

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

GM213347 21 Piętro
Miałam wcześniej innej marki odkurzać. Kupiłem dreame i to był strzał w 100!!!!! Najlepszy odkurzacz bez awarii problemów. Odkurza i myje nie zgłasza problemów - awarii
GM213347 22 Piętro
Odkurza pod choinką i pasuje pod choinę

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

AD663551 23 Piętro
Kupiłam produkt Dreame 10 Aqua Roller. Jestem zachwycona! Podłogi lśnią! Myje częstą wodą. Sam się oczyszcza. Rewelacja! Od kilku lat użytkowałam iRobota, Dreame bije go na głowę. Polecam
NQ128256 24 Piętro
Dreame Czyści moje podłogi lepiej niż glonojad w akwarium 😍
KV231510 25 Piętro
Posiadam x50 ultra complete szczerze to była najlepsza decyzja super jest to że w końcu nie trzeba gimnastykować się z rurą od odkurzacza pod łóżkiem tylko wjeżdża i po problemie
XE542296 26 Piętro
Od 3lat używam l10s ultra pro i jest to wspaniały sprzęt, który zdecydowanie spełnia moje oczekiwania, super oszczędność czasu 👌.
Marian 27 Piętro
Mam dreame x50 ultra complete i nie wyobrażam sobie życia bez niego , dwa koty i duży pies , sierści było masa nie mówiąc o piachu
A teraz idę po podłodze i nie mam na nogach piachu i to jest cudowne  ,tylko sierść znajduję na szawłach ale może kiedyś wymyślicie coś latającego i sprzątającego .
Ada 28 Piętro
Dreame to najlepszy i jedyny  pomocnik w sprzątaniu domu polecam😻
KI088286 29 Piętro
Dopiero kupilem, laduje sie jak sie naladuje to sprawdze

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy