Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

Pawel 20 Piętro
Dreame c1 - marzy mi się i napisałem wiersz, dodałem osobnego posta
oluuu0222 21 Piętro
Powodzenia 🤞🏼
Jestem już posiadaczką robota sprzątającego. Myślę,że kolejną rzeczą jaką bym kupiła była by suszarka lub robot koszacy,bo przy dużym podwórku było by to zabawienie,a miał by co robić. I ja mogłabym sobię na niego popatrzyć zamiast sama zapychać za kosiarką 😂 a nagrody konkursowe również są przez zacne,bo tylko głupiec nie marzył by o takich cudownych sprzętach.🥰
KrzysztofS 23 Piętro
Może tym razem się uda
Aga TM 24 Piętro
Muszę dać coś z siebie . Nigdy nie brałam udziału w konkursie Dreame i wierzę w siebie 😛
Aga TM 25 Piętro
Marzę o Dreame H40 ❤️
Mam trójkę dzieci, psa i dom przy ruchliwej ulicy. Codziennie wnosimy do środka cały kawałek świata — piasek, kurz, pył, liście 🍁
A ja marzę o jednym: o czystym, świeżym powietrzu i podłogach, po których można chodzić boso 💨💛

Dreame H40 byłby dla mnie jak czwarty pomocnik w domu — cichy, szybki i zawsze gotowy do akcji!
Bo każda mama wie, że czystość to nie perfekcja — to spokój w głowie i lekkość w sercu 💫
Marysia 26 Piętro
Cześć wszystkim! 👋

Ale super akcja konkursowa! Temat "wymarzonego produktu Dreame na Black Friday" jest dla mnie banalnie prosty, bo od kilku miesięcy mam ten jeden wymarzony sprzęt w moim koszyku i regularnie "męczę" o niego mojego narzeczonego! 😉

Mój absolutny faworyt to Dreame Air Styler Pro.

Dlaczego właśnie ten model? Odpowiedź jest dosyć prosta: byłby dla mnie rewolucją i rozwiązaniem moich wszystkich "włosowych" problemów.

Obecnie moja poranna stylizacja to walka z czasem i... trzema różnymi urządzeniami, żeby jakoś wyglądać rano. Najpierw suszarka, potem prostownica (bo włosy się strasznie puszą), a na koniec próby kręcenia loków lokówką, która przypala mi końcówki i zajmuje wieki. Efekt? Ogromny bałagan w łazience, spalone włosy i ja spóźniona do pracy.

Co mnie w nim zachwyca?

Przede wszystkim to, że jest to urządzenie "wszystko w jednym". Po oglądnięciu na filmikach, jak działa, to czysta magia. Zastąpiłby moją suszarkę, lokówkę i szczotkę. Ale to nie wszystko!

Najbardziej przyciąga mnie ta "magiczna" funkcja z efektem "Coandy" – końcówki, która sama nawija włosy na wałek! Ostatnio miałam okazję testować Air Stylera Pro w sklepie i moje włosy kręciły się naprawdę super, co widać na załączonym zdjęciu! Dla kogoś, kto (jak ja) ma dwie lewe ręce do kręcenia loków, to jak wygrana na loterii.

Wiem też, że dzięki inteligentnej kontroli temperatury i superszybkiemu silnikowi wreszcie przestałabym niszczyć włosy ekstremalnym ciepłem. Marzy mi się suszenie i stylizacja jednocześnie, bez obaw o "siano" na głowie.

Posiadanie Dreame Air Styler Pro rozwiązałoby mój odwieczny problem: "chcę mieć piękne włosy, ale nie mam na to czasu ani umiejętności". To byłby dla mnie prawdziwy game-changer.

Trzymam kciuki! A jeśli wygram, to obiecuję, że recenzja wideo będzie nagrana z największą przyjemnością – chętnie pokażę ten sprzęt w akcji! ❤️

Pozdrawiam ciepło, Weronika

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Dimi 27 Piętro
Powodzenia
UG961434 28 Piętro
Black friday z Dreame
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

UG961434 29 Piętro
Dreame sprząta, Dreame myje, z  Dreame lepiej nam sie żyje. 😉

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy