konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

ZN400874 280 Piętro
Mój Dreame to jedyny domownik, który nie narzeka, że znowu trzeba sprzątać. Odkurza, myje i nie pyta o obiad. Najlepiej wydane pieniądze, w końcu widzę kolor swoich paneli bez walki z mopem!
YY084305 281 Piętro
Wspaniały sprzęt, odkurza i mopuje bez większych problemów. Niestety przeszkadzają mu frędzelki od dywanu i czasami sie wkręcają w boczną szczotkę.
OK080641 282 Piętro
Inteligentny, zwinny i sprytny,
widzi przeszkody, bo jest wybitny.
Aqua10 Roller sam dom Twój posprząta,
wymiecie kurz z najciemniejszego kąta!
CA703964 283 Piętro
Uwielbiam mojego Dreame'ego, jest moją prawą ręką w codziennym sprzątaniu.
XU929719 284 Piętro
Mamy go nie długo ale zdaje egzamin na naszysz podłogach. Córka go nazwała Janek 360°. Mały Janek ale robi robotę
GG647258 285 Piętro
Nasz dreamy świetnie sprawuje sie w codziennych porządkach, napotkałem przeszkody fotografuję i zapisuje zdjęcie. Omija zwierzęta domowe. Super odkurzacz.
XI240440 286 Piętro
Życie z Dream jest po prostu łatwiejsze.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

TE094029 287 Piętro
Wlanczam zawsze wieczorem a rano niespodzianka radość na twarzy i aż chce się żyć czysto podłogą aż lsni ❤️
OR776746 288 Piętro
To najlepsza rzecz jaka mi pomaga w sprzątaniu. Oddam zmywarkę, termomix - Dreame nigdy
WA069782 289 Piętro
Niedawno przesiadłem się na Dreame Matrix 10 Ultra i słowo „odkurzacz” to dla niego po prostu zniewaga. To wielozadaniowy kombajn, który bierze na klatę wszystko: od gresu po drewno i dywany. Moje poprzednie cztery roboty znanej amerykańskiej firmy mogą mu co najwyżej czyścić szczotki. Różnica w kulturze pracy to czysta magia i totalny kosmos! 🚀✨

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Zapomniałem dodadać że to Carlos

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy