Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

KI985720 276 Piętro
Dzień dobry, to była najlepsza rzecz jaką w ostanim czasie zrobiłam, że zakupiłam dreame L10s Ultra Gen 2. W końcu nie muszę się martwić brudną podłogą i mam więcej czasu dla siebie. A dzieciaki siedzą i oglądają 😉 Wszyscy są zadowoleni. Na chwilę obecną nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam 😀
GI294504 277 Piętro
Od kilku tygodni mam w domu robota sprzątającego Dreame i serio… zastanawiam się, jak mogłam wcześniej bez niego funkcjonować 😅
Przy małym dziecku i psie to jest prawdziwy game changer! Kurz, okruszki, sierść – ogarnia temat codziennie, a ja mam jedną rzecz mniej na głowie.

Najlepsze jest jednak to, że mój syn znalazł dla niego zupełnie nowe zastosowanie 😂
Robot stał się… wozidłem na bidon. Kładzie na nim butelkę i chodzi za nim po całym domu, pilnując, żeby „nie spadła” 🚗🤖
NB259628 278 Piętro
Przydałaby się dodatkowa funkcja intensywnego samoczyszczenia szczotki wałowej. Po miesiącu mycia pomimo automatycznego samooczyszczania po każdym sprzątaniu i mycia szczotki wodą jak w instrukcji, szczotka zwyczajnie śmierdzi brudnym mopem
PY926819 279 Piętro
Wpada ruda sąsiadka.
-A co to?
-Nowy odkurzacz mamy, Dreame, własnie odpaliliśmy.
-I co? Mapuje chatę?
-Nie, już sprząta.
-Chrzanisz, nie wierzę. Za cicho. Niemożliwe. Pokaż...

Ruda wpada tydzień później.
- Poprosiłam Mikołaja o taki. Przyjedzie w styczniu, tylko ty sąsiad weź już nic nie kupuj, co? Albo nie pokazuj....
LS483609 280 Piętro
Nasza przygoda z Dreame zaczęła się kilka miesięcy temu …. Jest to niezwykle dokładne urządzenie …. Które znajduje nawet najmniejsze okruchy …. W razie ciemniejszego pomieszczenia doświetla automatycznie …. Po odkurzaniu mopowanie ….  Wraca do stacji i sama się ogarnia rewelacja polecam wszystkim
CE881088 281 Piętro
Dramat nie dojeżdża do ściany...jak to ustawić? Poza tym jest super. No I program powinien zmieniać się w trakcie pracy.
Przejdź do „Ustawienia > Ustawienia MopExtendTM z napędem AI > MopExtendTM z napędem AI” i upewnij się, że funkcja MopExtendTM z napędem AI jest włączona.
   - Zwróć uwagę na trzy tryby wysuwania podkładki do mopa: Inteligentny, Codzienne mycie, i Wysoka częstotliwość. Każdy tryb ma inną strategię czyszczenia. Wybierz tryb, który najlepiej odpowiada Twoim potrzebom czyszczenia.
   - Dla wysuwania podkładki do mopa podczas każdej sesji czyszczenia zalecamy wybranie trybu Wysoka Częstotliwość w funkcji MopExtendTM z napędem AI.
KG552431 282 Piętro
Dreame kupiliśmy w celu codziennego mycia podłogi mam 2 koty i 3 psy wyczyszczą dokładnie jesteśmy zadowoleni z precyzji mycia rewelacja najlepszy zakup w tym roku
MY431629 283 Piętro
I love it❤️
WB048405 284 Piętro
Robota mam od roku .Poleciła mi go koleżanka. Nazwałam go „Frania”. Sprząta a ja już nie muszę jęczeć że nikt mi nie pomaga
DK517372 285 Piętro
Ja już czuję się z Wami wygrana, bo roboty sprzątające (posiadam dwa) Dreame L40 S oszczędzają mi każdego dnia mnóstwo czasu. Mam trzy psy, które stale gubią sierść i te urządzenia dają radę utrzymać czystość w moim domu. Dziękuję

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy