【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

JF565757 260 Piętro
„Dreame? To mój domowy ninja – pojawia się, sprząta perfekcyjnie i znika, zanim zdążę cokolwiek zrobić. Nie muszę już myśleć o odkurzaniu – on robi to za mnie, cicho, dokładnie i z klasą. Dzięki niemu mam więcej czasu na życie, a czystość robi się… sama. To nie odkurzacz. To styl życia.”
WQ917462 261 Piętro
Dreame sprząta – podłoga błyszczy,
kot na robocie nic nie czyści.
Ale za to dumnie wozi
sierść i ogon w stylowej pozie!”

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

MD207592 262 Piętro
Dzięki Dreame codzienne sprzątanie przestało być uciążliwym obowiązkiem, a stało się prostą, szybką czynnością. Odkurzacz radzi sobie z okruchami po dzieciach, sierścią po pupilu i kurzem w zakamarkach, a mopowanie odbywa się niemal bez mojego udziału. Zamiast spędzać godziny na porządkach, mogę poświęcić czas rodzinie i swoim pasjom. Dreame naprawdę pomaga mi zachować czystość w domu i spokój w głowie – bo porządek tworzy przestrzeń na to, co najważniejsze.
VC943832 263 Piętro
LL411406 264 Piętro
Mam robota Dreame L10 jestem bardzo zadowolona on sprząta a ja rządzę w kuchni robiąc wypieki.A wspomnę ma dwoch czworonogów które rozrabiają i to bardzo  a dzięki dreame które nazwałam Alex posprząta przed moim przybycie do domu 😉 jest czysto po szkodnikach a ja wchodzę zadowolona i one mnie witają 🐕🐕🐾🐾 jestem szczęśliwa 😍
MS811613 265 Piętro
Dreame to nie tylko sprzątanie! To sprzątanie w stylu all inclusive - zero wysiłku, maximum chillku 🤩🥂⛱️

LY093005 266 Piętro
Jestem zadowoloną posiadaczką Dreame X40 Ultra Complete. Powiem krótko: robi robotę. Odkurzanie i mopowanie na medal.
TS291444 267 Piętro
Od miesiąca jestem szczęśliwym posadaczem Dreame A1 pro - zapomniałem o kosiarce spalinowej. Robot sprzątający to fajny gadżet którego jeszcze nie mamy, a z pewnością ułatwia codzienne życie 😀
SV080294 268 Piętro
Nie musisz walczyć sam.
Dreamy ogarnia potwory codzienności
SV080294 269 Piętro
Zdjęcie wcześniej się nie dodało.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy