【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 302

346 Komentarz

NN578224 270 Piętro
Rządzenie imperium nie jest łatwe, to ciągłe wyzwania. Rozkazy, senat, intrygi dworskie, mąż, dzieci i dwa psy oraz kot… By podołać wszystkim obowiązkom władczyni, często organizuję igrzyska. Nie tylko dla ludu, lecz i dla mnie, Imperatorowej Rzymu. Uwielbiam te chwile gdy cieniu drzew leżę w hamaku a na arenie mojego domu rozgrywa się widowisko godne Koloseum.
Mój niepokonany gladiator — Dreamelus, tylko czeka na mój gest kciuka. Wystarczy jedno skinienie, muśnięcie o palcem ekranu smartfonikusa i rusza do boju. A nie zna on litości. Kurz, okruchy, sierść barbarzyńskich kotów — wszystko pada pod jego łupem. Widownia może nie skanduje z trybun, lecz liście szeleszczące w ogrodzie szepczą legendy o jego czynach. Bo bez względu na to, jak wielkie pole walki, czy to marmurowe atrium, czy mozaikowa jadalnia po rodzinnej uczcie, mój Dreame zawsze wychodzi zwycięsko z każdej potyczki.
Nie zna on zmęczenia.. Nie potrzebuje jadła ni napitku. Jest precyzjny, mocny i stawia dzielnie czoła każdemu wyzwaniu jakie przed nim postawię. Potem, po walce w geście cesarskiej łaski, z pełną satysfakcją unoszę kciuk w górę.
– Dobrze walczyłeś, Dreamelusie. Dziś możesz wrócić do stacji niczym bohater do willi w Toskanii.
Bo mój Dreamelus to – gladiator nowoczesnego imperium. Ja rozkazuję, on realizuje postawione wyzwania

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

UH028385 LUSSI 271 Piętro
Wciąż walczę z moim robotem nikt mi nie daje odpowiedzi dlaczego mogą ja czerwone lampki a głos odpowiada żeby Robota przestawić w inne miejsce bo nie ma kontaktu z podłożem …przestawianie nie pomaga a info się powtarza czy to tylko ja mam takiego pecha proszę o pomoc bo zwariuję
Cześć, czy możesz podać model i problem ze swoim urządzeniem?
Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.
LO868019 272 Piętro
No dziś mam problem z aplikacją nie pobiera wtyczki
Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.
PB602355 273 Piętro
Robot zaczął głośno chodzić. Przy poruszaniu się głośno rzęzi jakby kółka się telepały. Czy to się kwalifikuje na gwarancję???
AO428882 274 Piętro
Pierwsze mapowanie ukończone🤌 Witam szczęśliwych użytkowników 😎

JI849377 275 Piętro
Witam posiadam Dream i od wczoraj nie może się on naładować Czy ktoś wie jaki może być tego powód
Czy może Pan/Pani podać model swojego urządzenia? Nasz zespół obsługi posprzedażnej skontaktuje się z Panem/Panią i udzieli odpowiedzi.
SO104091 276 Piętro
Żałosne, ustawione konkursy przez dreame forum aby nie wydawać nagród, wygrały jakieś beztalencia poświęcające kilka minut pracy, nikt z dziesiątek kreatywnych zaangażowanych osób nie wygrał - kpina i śmianie się w twarz społeczności dreame, kombinatorzy i cfaniacy.
Jeśli posiada Pan/Pani dowody na nieuczciwe zachowania, prosimy o kontakt prywatny lub przez oficjalne kanały, zweryfikujemy to.
Dziękujemy za opinię. Prace oceniane są przez jury na podstawie jakości treści, kreatywności i oryginalności.
TK159121 277 Piętro
hahaha i ale dreame się zaśmiało w twarz wszystkim tworzącym filmy mogli jeszcze wybrać kogoś kto zdjęcie w ai wygenerował hahahaha
SO104091 278 Piętro
niezly konkurs

Jeśli posiada Pan/Pani dowody na nieuczciwe zachowania, prosimy o kontakt prywatny lub przez oficjalne kanały, zweryfikujemy to.
Dziękujemy za opinię. Prace oceniane są przez jury na podstawie jakości treści, kreatywności i oryginalności.
JE581190 279 Piętro
Dzisiaj nie zadziałało mi mopowanie  odkurzył podłogę i tyle

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy