konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

KE183902 270 Piętro
To nie mój pierwszy robot sprzątający ale na 100% najlepszy!!!  Z Dreame to całkiem nowa szkoła jazdy!!! Polecam wszystkim którzy się zastanawiają. Dreame to najlepsza droga do czystości naszych podłóg zwłaszcza przy gromadce dzieci i zwierzaków
IF382803 271 Piętro
Mój najlepszy prezent w życiu!!!!!Nawet z nim rozmawiam 🤣
VY293272 272 Piętro
Bardzo dobra rzecz ten robot
KG736814 273 Piętro
Dzięki Dreame moje marzenie o czystym domu się spełnia ♥️
SL380530 274 Piętro
Dreame X40 Ultra to sprzęt który pozwala całej rodzinie odpocząć, wypić kawunie gdy już wszystko jest posprzątane i lśni czystością. Pierwszy taki zakup i strzał w dziesiątkę.
Akamara 275 Piętro
-" Dzień dobry Kochanie,  jak mija Ci dzień? "
- Dzień dobry! Kochanie zarobiona jestem niesamowicie. Jadę na dwa odkurzacze! Dasz wiarę, tak tylko jest brudno.
To ja opowiadająca swoj dzień mężowi. Piję ciepłą kawkę i podziwiam jak moje odkurzacze( jeden u góry, drugi na dole) odwalają za mnie kawał dobrej roboty!
Andzka 276 Piętro
Odkąd w naszym domu pojawił się robót Dreame , codzienność nabrała zupełnie innego wymiaru .
Już od kilku dni nie muszę martwić się o odkurzanie oraz mycie podłóg -on robi to za mnie , cicho i dokładnie ,kiedy ja mogę w spokoju usiąść z filiżanka kawy. To niesamowite uczucie patrzeć , jak dom sprząta się w zasadzie sam , mam czas dla siebie .
Najbardziej uśmiecham się wtedy ,gdy mąż wraca do domu i z uznaniem mówi :
,, jak pięknie wysprzątałaś !
Przecież nie musi wiedzieć że to nie ja :-) 😜
Łazik- mama tata 277 Piętro
Super sprzęt godny polecenia. Pom9c w domu dla.rodzicow nie zatapiona . Mega
IP354923 278 Piętro
Moim pierwszym zakupem od Dreame jest robot odkurzający i mam tylko jedną uwagę na temat tego urządzenia. DLACZEGO TAK DOKŁADNIE CZYŚCI PODŁOGĘ...😂 Podłoga w moim domu nigdy nie była tak czysta... I tak się w nim zakochałem, że od razu kupiłem żonie prezent na 8 marca – suszarkę do włosów Miracle Ostatnio edytował(a) IP354923 w dniu 2026-3-4 07:31 Ostatnio edytował(a) IP354923 w dniu 2026-3-4 07:31
QF410369 279 Piętro
Dreame w moim domu jest zatrudniony na pełen etat, takze małych codziennych historii jest mnóstwo. Ostatnio sam zamknął sobie drzwi do pokoju i biedny nie mógł wrócić do swojego domu 😅

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy