Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

QQ190441 270 Piętro
Cisza, kawa, pies śpi.
Dreame sprząta w tle.
Taki mały luksus dnia codziennego. ☕🐶
Waldemar Kubicza 271 Piętro
Mam x50 jest świetny. Długo zastanawiałem się nad kupnem i nie żałuję. Mam świetną pomoc.
Polecam
FZ713038 272 Piętro
"Danka" x50 bo tak się u nas nazywa dopiero rozpoczyna u nas w domu karierę sprzątaczki póki co wydaje się że sobie radzi..choć już widać rzeczy do poprawy...np dodanie pomieszczenia w trakcie nie możliwe trzeba przerywać robotę dla robota;)
RD319439 273 Piętro
Dreame ma od tygodnia, już wiem że jest niezastąpiony, długo się zbierałam do zakupu, ale czystość podłóg, bez smug bardzo do mnie przemawia. Bardzo!
Dariusz Szmechtig 274 Piętro
Oczami mojej dziewczyny:
“Mój chłopak KIEDYŚ: Odkurzacz zawsze rozładowywał się na ostatnim metrze kwadratowym… i znów to samo po 15 minutach 😅
Mój chłopak TERAZ: ma robota, którego nazywa „najlepszym zakupem w życiu”, a kupił już... dwa Porsche. Podłoga w domu świeci się jak tafla, pachnie świeżością. Weszliśmy w stan ultraczystości!
Łapkę w górę daje też nas kot, którego sierść widzimy już tylko na jego grzbiecie!
No i jak tu nie kochać Dreame?”
WU036383 275 Piętro
Codziennie wieczorem w drodze po schodach do sypialni myślę, jak dobrze, że samo się posprząta i rano spacerując na boso przed pracą nie będę musiała otrzepywać skarpet z okruchów przed ubraniem butów.
KI985720 276 Piętro
Dzień dobry, to była najlepsza rzecz jaką w ostanim czasie zrobiłam, że zakupiłam dreame L10s Ultra Gen 2. W końcu nie muszę się martwić brudną podłogą i mam więcej czasu dla siebie. A dzieciaki siedzą i oglądają 😉 Wszyscy są zadowoleni. Na chwilę obecną nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam 😀
GI294504 277 Piętro
Od kilku tygodni mam w domu robota sprzątającego Dreame i serio… zastanawiam się, jak mogłam wcześniej bez niego funkcjonować 😅
Przy małym dziecku i psie to jest prawdziwy game changer! Kurz, okruszki, sierść – ogarnia temat codziennie, a ja mam jedną rzecz mniej na głowie.

Najlepsze jest jednak to, że mój syn znalazł dla niego zupełnie nowe zastosowanie 😂
Robot stał się… wozidłem na bidon. Kładzie na nim butelkę i chodzi za nim po całym domu, pilnując, żeby „nie spadła” 🚗🤖
NB259628 278 Piętro
Przydałaby się dodatkowa funkcja intensywnego samoczyszczenia szczotki wałowej. Po miesiącu mycia pomimo automatycznego samooczyszczania po każdym sprzątaniu i mycia szczotki wodą jak w instrukcji, szczotka zwyczajnie śmierdzi brudnym mopem
PY926819 279 Piętro
Wpada ruda sąsiadka.
-A co to?
-Nowy odkurzacz mamy, Dreame, własnie odpaliliśmy.
-I co? Mapuje chatę?
-Nie, już sprząta.
-Chrzanisz, nie wierzę. Za cicho. Niemożliwe. Pokaż...

Ruda wpada tydzień później.
- Poprosiłam Mikołaja o taki. Przyjedzie w styczniu, tylko ty sąsiad weź już nic nie kupuj, co? Albo nie pokazuj....

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy