konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

RM965024 260 Piętro
Wesoło nam razem  dzieci uwielbiają funkcje kamerki
QO241348 261 Piętro
Użytkuje odkurzacze dreame od 3 lat. Nie wyobrażam sobie już życia bez nich. bardzo mi ułatwia życie.
Tomaszo 262 Piętro
Zawsze jak włączam Dreame'a to czuję ulgę w rękach i nogach bo wystarczy kliknąć przycisk i samo mopuje i odkurza bez wyciągania jakiegoś sprzętu
GE152825 263 Piętro
Zakupiłem robót sprzątający dreame l10s ultra gen 2. Dzięki zakupowi odkurzacz ręczny oraz ręczne zmywanie podług praktycznie poszły w zapomnienie robot ma ustawiony harmonogram i codziennie jak nie ma nikogo w domu dba o porządek. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze sprzętu.
BP674565 264 Piętro
Dziewiąta
OX925573 265 Piętro
Mam dreame od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolona. Super poradził sobie z mapowaniem powierzchni, ma kilka możliwości czyszczenia i mycia. Wg mnie fantastyczne urządzenie.
aro777 266 Piętro
Mówię do żony, że poodkurzalem cały dom i zmyłem wszystkie podłogi. A ona do mnie, że to nie ja tylko odkurzacz. Więc mówię jej, że wcale nie zrobiła prania, tylko pralka 🙂A prawda taka, że ja zadbałem o to by taki sprzęt zagościł w naszym domu, robię mu regularna obsługę, oraz używam aplikacji i zarządzam sprzątaniem. Daje mi to nie tylko wygodę i czas ale dużą satysfakcję. A wszystkim żonom mówię - liczy się efekt ! 👍🙋😜
UO958970 267 Piętro
Suszylam mezowi glowe 2 lata..i nareszcie mam i ja🫶polecam wszystkim ,ktorzy nas odwiedzaja.Mamy panele szczotkowane i nie ma zadnych smug ,wszystko super pomyte.Ja sobie siedze i czytam ksiazke a robot pracuje😁zachwyca mnie to jak przy rogach dojezdza dokladnie koncowka mopujaca.Polecam
RG455767 268 Piętro
Jest super
IF052595 269 Piętro
Dzień dobry wcześniej posiadałem iRobot ciężko było mi się zdecydować na inną markę ale nie sądziłem że te dwie marki dzieli taką przepaść konstrukcyjną jestem zachwycony wykonaniem i efektem sprzątania Dreame .

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy