Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 267

312 Komentarz

wiadomo 256 Piętro
Najlepsza lokata, gdyby nie on to na moim liczniku codziennie dochodziło by po kilkadziesiąt metrów kwadratowych wyczyszczonej powierzchni.
VL188202 257 Piętro
W tym czasie sprzątania przez moją ,,Kasiule" ja mam czas na delektowanie sie kawa, oraz książki które uwielbiam

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

JS289801 258 Piętro
Dzięki Dreamy mamy z żoną więcej czasu dla dzieci przy tym nie marnując czasu na odkurzanie i mopowanie domu inwestycja warta ceny i czasu spędzonego z dziecmi
AI388325 259 Piętro
Dreamuś to mój przyjaciel ;) Odkąd jest w domu mam w końcu czyste podłogi rano, co przy czwórce dzieci, psie i kocie jest wyzwaniem 💪
Dodatkowo w nocy jak wskakuje do mnie do pokoju i czujnie skanuje, to czuję spokój, który szybciutko mnie usypia🥰  Dreamuś jest the best !!
Marian 260 Piętro
Moja wnusia nazywa go pan odkurzacz i zawsze woła babciu włącz pana odkurzacza
A pan odkurzacz sprząta sierść i łapki psa i dwóch kotów .A ja piję kawę
A pan nawilżacz nawilża pokój i nie muszę wieszać ręczników na grzejnikach

HS789815 261 Piętro
Niestety w moim Dream ultra x 40 występuje problem dotyczący niskiego progu który u mnie występuje między przedpokojami. Po mimo że jest niewysoki odkurzacz ma fanaberię kiedy chce to się rozpędzi i go pokona a innym razem otrzymuje komunikat że pomieszczenie niedostępne. ? Z czego to może wynikać ? Próg  ma 1,8 cm wysokości.  

ID030550 262 Piętro
Niespodziewany prezent od gwiazdora to właśnie Drame.Mój  4 -letni wnuczek szybko wymyślił dla niego imię LUCEK.Teraz wreszcie mam czas aby pobawić się z Kubusiem i Nikosiem ,napić się kawy albo pogadać przez  telefon zamiast biegać z odkurzaczem.Czasem idę do pracy ,a jak wracam to podłoga w mieszkaniu lśni bo LUCEK zrobił to za mnie.Zapewniam wszystkich że to bardzo dobra inwestycja !
AN217804 263 Piętro
92 m2 ogarnia w godzinę. Dodatkowo kot, który brudzi i lnieje. Jestem bardzo zadowolona
CS225124 264 Piętro
Na razie działa bez zarzutów łatwy w obsłudze
VD647343 265 Piętro
Dreame robota mam od grudnia. Jestem bardzo zadowolony.
Polecam w 100%

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy