Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

Marian 260 Piętro
Moja wnusia nazywa go pan odkurzacz i zawsze woła babciu włącz pana odkurzacza
A pan odkurzacz sprząta sierść i łapki psa i dwóch kotów .A ja piję kawę
A pan nawilżacz nawilża pokój i nie muszę wieszać ręczników na grzejnikach

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

HS789815 261 Piętro
Niestety w moim Dream ultra x 40 występuje problem dotyczący niskiego progu który u mnie występuje między przedpokojami. Po mimo że jest niewysoki odkurzacz ma fanaberię kiedy chce to się rozpędzi i go pokona a innym razem otrzymuje komunikat że pomieszczenie niedostępne. ? Z czego to może wynikać ? Próg  ma 1,8 cm wysokości.  

ID030550 262 Piętro
Niespodziewany prezent od gwiazdora to właśnie Drame.Mój  4 -letni wnuczek szybko wymyślił dla niego imię LUCEK.Teraz wreszcie mam czas aby pobawić się z Kubusiem i Nikosiem ,napić się kawy albo pogadać przez  telefon zamiast biegać z odkurzaczem.Czasem idę do pracy ,a jak wracam to podłoga w mieszkaniu lśni bo LUCEK zrobił to za mnie.Zapewniam wszystkich że to bardzo dobra inwestycja !
AN217804 263 Piętro
92 m2 ogarnia w godzinę. Dodatkowo kot, który brudzi i lnieje. Jestem bardzo zadowolona
CS225124 264 Piętro
Na razie działa bez zarzutów łatwy w obsłudze
VD647343 265 Piętro
Dreame robota mam od grudnia. Jestem bardzo zadowolony.
Polecam w 100%
OU006773 266 Piętro
Robocik naprawdę świetnie się spisuje,działa 2 razy w tygodniu na harmonogramie oraz dodatkowo jak trzeba coś posprzątać,planuje jeszcze kupić l50 ultra do salonu jako że obecny sprząta w kuchni i jadalni oraz wejściu,a że nie chce mi się go przestawiać to niedługo może wjedzie jego młodszy brat, troszkę nowszy i będą oboje sprzątać,mega polecam tę roboty ,jeszcze planuje robota koszącego kupić,ktoś ma i poleca?
GZ020138 267 Piętro
Sprzątanie z robotem dreame x50 Ultra , stało się przyjemniejsze niż dotychczas ! Jestem mega zadowolony z tego z jaką precyzją wykonuje on swoje czynności !! ;) Wszystko co było oczekiwane , zostało spełnione ;)
Marian 268 Piętro
Moja wnusia przychodzi i mówi babciu włącz pana robota i pan robot sprząta a ja mam czas na zabawę

RK622028 269 Piętro
Nowy członek rodziny Dreami, super współpracują, zdając egzamin czystości.Beznicz stracony dzień.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy