【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

SW908656 250 Piętro
Witam x dream 50 mam od lutego tego roku. Od jakiegoś miesiąca raz na jakiś czas po umyciu podlogi odkurzacz pozostawia nieprzyjemny zapach, mimo że nakładki raz w tygodniu. Są prane w pralce lub wymieniane na nowe. Może moge coś jeszcze zrobić żeby tak się nie działo? Może cos wyczyścić ręcznie🤔
Aby zmniejszyć ryzyko pleśni na mopu, zaleca się stosowanie specyficznego środka czyszczącego dla robotów do czyszczenia mopa. To nie tylko skutecznie usuwa brud, ale także zmniejsza po...

Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.

JS680337 251 Piętro
Bardzo szkoda że Deame Support odpowiedzial na kilka pierwszych komentarzy a jak ma sie problemy techniczne to visza jak makiem zasiał
Dzwonie 100 razy, piszę posty nic, piszę maile nic. Tak jak że sprzętu jestem zadowolona tak z obsługi juz nie bardzo
W przypadku pytań dotyczących obsługi posprzedażowej prosimy o bezpośredni kontakt z Dreame Wsparcie (UID: ZI566460), który z przyjemnością pomoże.

Przepraszamy za niedogodności i brak odpowiedzi. Nie widzimy Pani posta na forum – prosimy o przesłanie szczegółów problemu w nowym poście lub wiadomości prywatnej, abyśmy mogli szybko pomóc

WE252773 252 Piętro
Dzięki robotowi Dreame nie przeraża mnie już sierść psa w domu! Robi całą robotę za mnie!
YL172610 253 Piętro
Super pomysł
UI490800 254 Piętro
Gdzie mam opublikować film konkursowy ??
Proszę opublikować film konkursowy zgodnie z instrukcjami pod linkiem, który przesłałam/em:
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=512&page=1&extra=#pid1728

https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=512&page=1&extra=#pid1728

OB136909 255 Piętro
Najlepszy sprzęt jaki kiedy kolwiek miałem dziękuję że jesteście
UR293890 256 Piętro
X50  świetnie sobie radzi zawsze 🤩 tu dywan który brudzą papugi , przydałby się drugi taki na górę domu ,by nie nosi tego cudu . Polecam .
Proszę opublikować film konkursowy zgodnie z instrukcjami pod linkiem, który przesłałam/em:

Jak dodać film ?

Jak dodać film ?

HB180263 257 Piętro
Witam .Dreame 40  Ultra  był to strzał w 10 ! Miałem wcześniej  dwa różne roboty Rumby .Ale tu nie ma co porównywać  Obecny mam 8 miesięcy a  do dziś mnie fascynuje  Robi taką robotę że nie jedne ręce tego tak nie zrobią ....Choruje na 50  warty jest  tej kasy  z tego co czytałem. Ale czekam na św  Mikołaja . Pozdrawiam
UH028385 LUSSI 258 Piętro
Mój Robót nadal odmawia pracy strajkuje
W przypadku pytań dotyczących obsługi posprzedażowej prosimy o bezpośredni kontakt z Dreame Wsparcie (UID: ZI566460), który z przyjemnością pomoże.

Przepraszamy za niedogodności i brak odpowiedzi. Nie widzimy Pani posta na forum – prosimy o przesłanie szczegółów problemu w nowym poście lub wiadomości prywatnej, abyśmy mogli szybko pomóc

IC798745 259 Piętro
Dreame X50 Ultra najlepszy jaki widzialem autonomiczny odkurzacz  . Zeskanowanie mapy pomieszczeń jest bardzo dokładne autonomia pozwala mu dobrać odpowiednie parametry do sprzątania. Najlepsze jest to ze odkurzacz obsługuje osoba w wieku 75 lat więc to samo juz swiadczy o prostocie uzytkowania oraz bieżącej wymianie wody oraz uzupełnieniu detergentu .Babcia nazwała go Kajtek więc zamiast pieska z którym jie dala by rady sie opiekować jest on cały czarny Dreame X50 Ultra .

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy