konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

CL523205 250 Piętro
Witam
Bardzo polecam robót sprzątający dreame l20 - to nasz mały bohater domu.
Świetnie sobie radzi z długą psia sierścią i błotem na parkiecie. Mamy Goldenka Retrievera, który kocha wszystko co mokre i brudne 😉.
Dzięki Dreams l20 Nie muszę 2x dzień ie biegać z odkurzaczem i mopem - mam czas dla siebie i rodziny.
Polecam "Artura" - robót dostał imię, bo jest czymś więcej niż tylko mopujacym odkurzaczem
DC437655 251 Piętro
Mój Dreame D9 Max Gen 2 zaliczył właśnie pierwszy przejazd i jestem pod wrażeniem, jak szybko ogarnął mapę mieszkania. Teraz mam więcej czasu na szkołę i pasje!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

OA305370 252 Piętro
Moja przygoda z Dreame zaczęła sie kiedy podjęłam sie większej ilości wyzwan w życiu i czas na porządki domowe skurczył sie do minimum. Teraz mam pomocnika i czyściutko w domu.
HO106667 253 Piętro
Ten robot to prawdziwy game changer – dokładnie odkurza, mopuje i sam dba o porządek, nawet gdy ja nie mam na to czasu. Inteligentna nawigacja, wysoka moc ssania i zero wymówek do sprzątania 😉
YT510220 254 Piętro
Testuje juz 3 L50 pro ultra bo dwa poprzednie byly wadliwe
XL781986 255 Piętro
Uwielbiam momenty, w których technologia realnie ułatwia życie. Dreame sprawiło, że codzienne porządki przestały być przykrym obowiązkiem, a stały się satysfakcjonującym rytuałem. Szybko, sprawnie i z genialnym efektem – tak wygląda moja nowa codzienność.
KG525082 256 Piętro
Dzięki DREAME codzienne życie stało się łatwiejsze a przestrzeń domowa czystrza. Dzięki DREAME zyskaliśmy coś bezcennego a mianowicie CZAS.
Dzięki DREAME 😀

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

XE578012 257 Piętro
Mam wiecej czasi na przyjemne rzeczy
Monika 258 Piętro
Współpraca naszego Dreamy z domowymi sierściuszkami jest wzorowa 🤣
XN485139 259 Piętro
Edek bo tak nazwaliśmy naszego nowego członka rodziny Dream D 20 Ultra zadomowił się na dobre bez niego życie było dużo trudniejsze . Daje radę 👌👌👌💪💪💪

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy