Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

PF071530 250 Piętro
Czemu nie wjeżdża sam do stacji ładowania
PR581298 251 Piętro
Nasza Debora jest nieocenionym pomocnikiem. Pojawiła się u nas podczas rozszerzania diety córce i skradła nasze serca. Dzięki temu że odkrzua i mopuje jednocześnie ja mam więcej czasu na gotowanie i spędzanie z czasu z dziećmi. Dodatkowo dojeżdża bardzo blisko krawędzi, dzięki czemu nie trzeba po niej poprawiać i sprzątać brudu przy listwach.
Daniel 252 Piętro
Odkurzacz Dreame L40 Ultra AE to nowy wymiar sprzątania
Skanowanie mieszkania
Omijanie przeszkód to coś czego nie doświadczyłem przy moim starym robocie
Dreame robi wrażenie i jest jakby luksusowo
ZT409592 253 Piętro
Polecam! Sprząta zawsze w czasie wyjazdu na zakupy!
BU701672 254 Piętro
Decyzja o zakupie sprzętu to strzał w 10
Jestem mega zadowolona z Mańka (bo tak ma na imię). Początki były pełne ciekawości i podziwu jaki jest mądry, kładłam się na  podłodze i patrzyłam jak sprząta. Kotka panicznie się bała ...teraz jest ok. Polecam produkt znajomym. 👏👏👏
WU681853 255 Piętro
W moim Dreame L40 Ultra AE po wyznaczeniu opcji pomieszczenia nie wysuwa się mop, a w trybie czyść wszystko działa. W ustawieniach mam oczywiście wszystko zaznaczone i uruchomione. Co może być tego powodem?
wiadomo 256 Piętro
Najlepsza lokata, gdyby nie on to na moim liczniku codziennie dochodziło by po kilkadziesiąt metrów kwadratowych wyczyszczonej powierzchni.
VL188202 257 Piętro
W tym czasie sprzątania przez moją ,,Kasiule" ja mam czas na delektowanie sie kawa, oraz książki które uwielbiam

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

JS289801 258 Piętro
Dzięki Dreamy mamy z żoną więcej czasu dla dzieci przy tym nie marnując czasu na odkurzanie i mopowanie domu inwestycja warta ceny i czasu spędzonego z dziecmi
AI388325 259 Piętro
Dreamuś to mój przyjaciel ;) Odkąd jest w domu mam w końcu czyste podłogi rano, co przy czwórce dzieci, psie i kocie jest wyzwaniem 💪
Dodatkowo w nocy jak wskakuje do mnie do pokoju i czujnie skanuje, to czuję spokój, który szybciutko mnie usypia🥰  Dreamuś jest the best !!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy