【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

RS692498 240 Piętro
Taaaaaatooooooo!!!!!!!!

Puść Dreamego!!!!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

VL393561 241 Piętro
Mam x40 ultra i to zmieniło moje życie. Wcale nie przesadzam. Teraz zamiast poświęcać czas na sprzątanie możemy z żoną zająć się sobą... Dreame dziękuję i żałuję, że zwlekałem z zakupem 😀
ZW615017 242 Piętro
Dreame x40 ultra complete sprawuje się jak marzenie świetny zakup i rewelacyjny sprzęt w domu czyściutko i dużo czasu dzięki temu zaoszczędzone 💪
TI998206 243 Piętro
Mam odkurzacz Dreame L10s Ultra i przymierzam sie do zakupu nowszego modelu który już będzie miał wyjeżdżame mopy. Poza tym mam jeszcze odkurzacz pionowy marki Dreame i właśnie kupuje suszarkę Glory Rose
JS680337 244 Piętro
Dlaczego nie można załadować filmiku? są jakieś ograniczenia? Mija filmik ma 1 min ?
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=512&page=1&extra=#pid1728

Rozmiar ani długość filmu nie są ograniczone. Przepraszamy, ale obecnie w komentarzach nie można przesyłać filmów – aby je dodać, należy opublikować osobny post.

GG347209 245 Piętro
#KonkursDreame Dreame L10s ultra Mam go już ponad rok i serio – to mój domowy ninja czystości. Mopuje tak dobrze, że mógłby startować w „Tańcu z mopem”, a do tego sam czyści swoje mopy. Czasem się zastanawiam, kto tu tak naprawdę rządzi w domu – ja czy on. 😄✨

SH024882 246 Piętro
Dzięki niemu marzenia o domu trzymany w czystości się spełniło zyskałam nie tylko perfekcyjną panią domu ale dużo czasu dla r nie wyobrażam sobie bramę oczywiście polecam każdemu życie stanie się lepsze pozdrawiam

SH024882 247 Piętro
Dzień dobry przedstawiam nowego członka rodziny Pana Pikuś dzięki niemu marzenie o domu utrzymanym w czystości się spełniło , zyskałam nie tylko perfekcyjna panią domu ale dużo czasu dla siebie i rodziny . Nie wyobrażam sobie dnia codziennego bez  Pikusia  i oczywiście kawa smakuje lepiej w takim towarzystwie.
GR496714 248 Piętro
Dream jest najlepszy
MM320572 249 Piętro
Super konkurs

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy