konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

LK052300 240 Piętro
Dreame to przede wszystkim czas czas dla siebie i rodziny, zaoszczędzone 1,5h na odkurzaniu i myciu podłogi w tym czasie zawsze mam czas na książkę bądź serial. Dreame zmienił mój pogląd na technologie teraz chętnie z niej korzystam !
ZR991972 241 Piętro
Dwójka dzieci, pies, Dreame daje radę! On sprząta - ja odpoczywam
FK188590 242 Piętro
Dzień, dobry, moja przygoda z Dreame zaczęła się od momentu kiedy to mąż sprezentował mi go na święta. Byłam zachwycona, a co do sprzątania w końcu mam więcej czasu dla siebie i dzieci❤ kiedy mogę z nimi usiąść na wymopowanej i odkurzonej podłodze i zagrać z nimi to są chwile bezcenne pełne dziecięcych śmiechów. Pozdrawiam i dziękuję za stworzenie tak świetnego robota.
OB924523 243 Piętro
Zajebisty jest ten dreamy, jakby jeszcze gotował to bym się rozwiódł.....
NS166729 244 Piętro
Rewelacyjny sprzęt, póki co jeszcze mnie nie zawiódł 😊
EL784086 245 Piętro
Sztos! Dreame najlepszy pomocnik jakiego miałam do tej pory. Intuicyjna praca, cichy i elegancki. Mam w domu psa i kota.Dreame sierść zbiera rewelacyjnie z dywanów a dzięki kamerce można podglądnąć co zwierzaki robią jak nas nie ma w domu
KG359595 246 Piętro
Kocham go za jego prostotę i skuteczność pracy przy małych dzieciach. Dzięki niemu wieczorem mam chwilę dla siebie a nie niekończącą się robotę. Nasz robót to Władziemierz. Władziu jest członkiem rodziny
KL482039 247 Piętro
Jestem za 6
YI034565 248 Piętro
Cytując mojego dwulatka: "bedziemy jezdzić maszyną która gada!". A na poczatku myślalem, że to zbędna funkcja.
LQ552275 249 Piętro
Nasz Dreame został Stefanem. Sprawdza się super.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy