Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

OM889960 240 Piętro
Jestem mega zadowolona i wdzięczna januszowi że odkurza i myje moje podłogi gdzie ja w tym czasie mogę relaksować się oglądając film
LQ007747 241 Piętro
Dreame L10s Ultra (2. generacji) to prawdziwy game-changer w domu z dziećmi. Odkąd sprząta codziennie okruchy po małych łobuziakach, ja mam w końcu więcej czasu na inne rzeczy — a podłoga jest czysta bez mojego udziału. Włączasz i zapominasz, dokładnie tak jak powinno być.
meccir 242 Piętro
Od prawie roku korzystam z Dreame L20 Ultra i to dokładnie ten moment, kiedy myślę: „jak dobrze, że to mam” 😁
Codzienne sprzątanie bez wysiłku – odkurzanie, mopowanie, dywany, wszystko ogarnięte samo.
Wracam do domu, a tu czysto i spokojnie. Małe chwile, które robią różnicę 🏠✨
Dreame naprawdę ułatwia życie 🤖💙

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

UB431881 243 Piętro
A ja mam problem , mamy go od kwietnia, wszytsko było super, do czasu kiedy zmieniła się aplikacja, robot wariuje,nie może złapać lokalizacji, wyznaczam mu konkretne pomieszczenie, jedzie po całym domu i komunikat że nie może dotrzeć do wybranego obszaru , drzwi otwarte zero przeszkód.  Na apce pokazuje ,że jest w salonie , a tak naprawdę jeździ po spizarce,  a cel to wiatrołap. Mam tak od około 3 tygodni😪
WU720732 244 Piętro
Niedawno kupiłem odkurzacz Dreame D20 ultra przez RTVeuroAGD, odkurzacz został dostarczony niekompletny, brakuje przyrządów do czyszczenia. Poza tym nie moge zainstalować drugiego telefonu, żeby moc sterowac odkurzaczem z dwóch telefonów. Zgłosiłem reklamację, lecz RTVeuroAGD odpisało, że odkurzacz został zapakowany kompletny. Oczywiście to kłamstwo! Oczywiście brakuje tych dwóch gadżetów do czyszczenia, o których jasno mówi instrukcja obsługi cyt. "dołączonych do zestawu przyrządach do czyszczenia i konserwacji odkurzacza".
Zostałem potraktowany zdawkowo i ignorancko, nikt do mnie nie zadzwonił i nie wyjaśnił problemu. Myślę, że taka firma jaką jest Dreame ma na tyle godności żeby zadbać o własny wizerunek i nie pozwoli na taką kompromitację, żeby z byle powodu, o groszowej wartości, tracić własną renomę. Mam nadzieję, że ktoś z Dreame się do mnie odezwie. Tel. 506 912 537
Jakub Krzysiek 245 Piętro
Witam , chciałem zapytać czy byłaby możliwość sterowania robotem za pomocą wirtualnego joysticka . Teraz jest tylko prawo ,lewo itp . I jazda jest bardzo utrudniona. Spotkałem się z takim rozwiązaniem u innych marek i jest to o wiele łatwiejsze i płynniejsze. Pozdrawiam
LG548767 246 Piętro
Uwielbiamy naszego Dreame😍 Kevinek to nasza mała gosposia, która ogarnia wszystkie pomieszczenia. W tym czasie mogę siedzieć na kanapie i pić pyszną kawkę.😌🫶🏼🫶🏼 W końcu jest czas na odpoczynek🥹
LC770103 247 Piętro
Jestem zachwycona odkurzaczem Dream! Przy trójce dzieci utrzymanie porządku w domu to nie lada wyzwanie — a ten sprzęt naprawdę odmienił nasze codzienne życie. Odkurzacz sam jeździ, dokładnie sprząta, a do tego myje podłogę, więc ja mam więcej czasu dla siebie i rodziny. Działa cicho, sprawnie omija przeszkody i świetnie radzi sobie nawet z okruchami po jedzeniu czy piaskiem wniesionym z dworu. To zdecydowanie jeden z najlepszych zakupów do domu — polecam każdemu rodzicowi, który marzy o czystym domu bez ciągłego biegania z miotłą!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DREAME 248 Piętro
Obecna strona startowa aplikacji jest mniej czytelna niż poprzednia wersja. Tak naprawdę powinna być możliwość wyboru konkretnego robota jako „startowego”….. odpalamy aplikację i on już jest….. obecnie musimy odpalić aplikacje, odpalić ikonę robota….. po co? zaznaczmy jednego domyślnego, jeśli posiadamy kilka, i niech aplikacja od razu z nim startuje 🤷‍♂️🙂
Dorota 249 Piętro
Dobrze by było jak  byłaby opcja dodawania zadań do sprzątania dodatkowych  pomieszcze bez przerywania zadania np. sprząta kuchnię a wtrakcie okazało się że  potrzebuję sprzątnąć jeszcze holl.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy