Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 267

312 Komentarz

Balbinka 237 Piętro
Dzięki Dream mój kot znalazł nowego przyjaciela 😆 i bardzo chętnie pomaga mu w codziennych obowiązkach 🥰

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Gabugo 238 Piętro
2025 był dla mnie zmianą życia o 180 stopni. Nie wdając się w szczególy na konkec roku wylądowałam z pachworkiem miłości mojego życia z przed lat ,3 dzieci oraz 3 psami. Trudne się wylosowało ... W takim układzie nie ważne ile czasu poświęcałam na sprzątanie  było za mało. W grudniu powiedziałam dość takiemu stanowi rzeczy i pojawił się w naszym życiu Andrzej... Andrzej nie ma ze mną lekko ,bo jestem mega wymagająca. Ale dzielnie daje radę ,alergia mojego syna na kurz nie dokucza nam tak bardzo , a ja nie muszę biegać ciągle z odkurzaczem przez co moje samopoczucie jest rownież lepsze. Dziś mamy juz 1 psa ,ale Andrzej jest integralną częścią naszej rodziny i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.
NG030167 239 Piętro
Wcześniej miałem robota z koniecznością uzupełniania wody oraz opróżniania zbiornika na śmieci. Dreame L40 Ultra to inna liga, nie chodzi tylko o to, że jest samoobsługowy, jakość sprzątania a szczególnie mycia naprawdę jest super, krązki robią robotę, bardzo dobrze radzi sobie z sierścią. Jakby jeszcze sam napelnial i opróżniał zbiorniki ...... 😉
OM889960 240 Piętro
Jestem mega zadowolona i wdzięczna januszowi że odkurza i myje moje podłogi gdzie ja w tym czasie mogę relaksować się oglądając film
LQ007747 241 Piętro
Dreame L10s Ultra (2. generacji) to prawdziwy game-changer w domu z dziećmi. Odkąd sprząta codziennie okruchy po małych łobuziakach, ja mam w końcu więcej czasu na inne rzeczy — a podłoga jest czysta bez mojego udziału. Włączasz i zapominasz, dokładnie tak jak powinno być.
meccir 242 Piętro
Od prawie roku korzystam z Dreame L20 Ultra i to dokładnie ten moment, kiedy myślę: „jak dobrze, że to mam” 😁
Codzienne sprzątanie bez wysiłku – odkurzanie, mopowanie, dywany, wszystko ogarnięte samo.
Wracam do domu, a tu czysto i spokojnie. Małe chwile, które robią różnicę 🏠✨
Dreame naprawdę ułatwia życie 🤖💙

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

UB431881 243 Piętro
A ja mam problem , mamy go od kwietnia, wszytsko było super, do czasu kiedy zmieniła się aplikacja, robot wariuje,nie może złapać lokalizacji, wyznaczam mu konkretne pomieszczenie, jedzie po całym domu i komunikat że nie może dotrzeć do wybranego obszaru , drzwi otwarte zero przeszkód.  Na apce pokazuje ,że jest w salonie , a tak naprawdę jeździ po spizarce,  a cel to wiatrołap. Mam tak od około 3 tygodni😪
WU720732 244 Piętro
Niedawno kupiłem odkurzacz Dreame D20 ultra przez RTVeuroAGD, odkurzacz został dostarczony niekompletny, brakuje przyrządów do czyszczenia. Poza tym nie moge zainstalować drugiego telefonu, żeby moc sterowac odkurzaczem z dwóch telefonów. Zgłosiłem reklamację, lecz RTVeuroAGD odpisało, że odkurzacz został zapakowany kompletny. Oczywiście to kłamstwo! Oczywiście brakuje tych dwóch gadżetów do czyszczenia, o których jasno mówi instrukcja obsługi cyt. "dołączonych do zestawu przyrządach do czyszczenia i konserwacji odkurzacza".
Zostałem potraktowany zdawkowo i ignorancko, nikt do mnie nie zadzwonił i nie wyjaśnił problemu. Myślę, że taka firma jaką jest Dreame ma na tyle godności żeby zadbać o własny wizerunek i nie pozwoli na taką kompromitację, żeby z byle powodu, o groszowej wartości, tracić własną renomę. Mam nadzieję, że ktoś z Dreame się do mnie odezwie. Tel. 506 912 537
Jakub Krzysiek 245 Piętro
Witam , chciałem zapytać czy byłaby możliwość sterowania robotem za pomocą wirtualnego joysticka . Teraz jest tylko prawo ,lewo itp . I jazda jest bardzo utrudniona. Spotkałem się z takim rozwiązaniem u innych marek i jest to o wiele łatwiejsze i płynniejsze. Pozdrawiam
LG548767 246 Piętro
Uwielbiamy naszego Dreame😍 Kevinek to nasza mała gosposia, która ogarnia wszystkie pomieszczenia. W tym czasie mogę siedzieć na kanapie i pić pyszną kawkę.😌🫶🏼🫶🏼 W końcu jest czas na odpoczynek🥹

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy