Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

IF373067 230 Piętro
Odkurzacz dreame ultra 40 jest rewelacyjny.Perfekcyjnie myje podłogi nie zostawiając najmniejszych smug.Doskonale odkurza każda powierzchnię,rozciągliwe ramię wymiata wszystko spod mebli i rogów.Dodatkowo omija każdą najmniejszą przeszkodę nie wciągając nic do środka.Odkurzacz posiada wbudowaną kamerę dzięki czemu mam możliwość podglądu i kontroli pomieszczeń kiedy jestem poza domem,co uważam za doskonały atut.Ponadto sam się czyści i pierze mopy.Jest bezobsługowy i od kiedy go posiadam podłogi i dywany mam zawsze czyste.
VW357872 231 Piętro
Rodzinny spacer, spędzanie czasu razem i nagle myśl - przecież mogę włączyć odkurzacz! Kilka kliknięć w aplikacji i czysty dom po powrocie ze spaceru. Mam czas na to, co najwazniejsze
VS743636 232 Piętro
Kurz myślał, że ma ze mną szansę🙂🙂 Poznał Dreame L10s Ultra Gen 2 i już się nie odzywa 😌 Ja piję kawę, on sprząta, a w głowie tylko jedno: jak dobrze, że on jest ze mną 😍😍 Jestem naprawdę baaaardzo zadowolona z naszego robocika🙂 Żałuję, że wcześniej nie zdecydowałam się na zakup mając dziecko i dwie świnki morskie, które często są wypuszczane z klatki🙈
Iva 233 Piętro
Nazwałam swojego robocika Kochanie. I teraz codziennie mówię "Kochanie,  posprzątaj". I sprząta bez zarzutu
JU935429 234 Piętro
Gdyby nie Dreame to musiałabym spędzać połowę dnia na sprzątaniu żwirku który moje kochane koty ciągle wyrzucają z kuwety. Nie wyobrażam sobie już życia bez niego. Dzięki niemu przy trzech kotach w domu panuje nieskazitelny porządek ❤️❤️❤️
ZF861826 235 Piętro
Jestem mamą 5-letnirgo synka. Odkurzanie całego domu wraz z myciem zajmowało do tej pory dporo czasu. Odkąd mamy "Dreamiego" (dostaliśmy go of Mikołaja) ten czas możemy poświęcić na wspólną zabawę, a mieszkanie naprawdę lśni czystością! Wszyscy jesteśmy zadowoleni!
HF721366 236 Piętro
Byłem, jestem posiadaczem amerykańskiego robota odkurzającego od 6 lat. Więcej z nim problemów niż pożytku, jeździ bez mapy, co chwilę trzeba go rozplątywać i czyścić. Raz posprząta a raz nie, istna loteria. W grudniu kupiliśmy naszego Dreami. I stał się CUD. Nagle okazało się że dom może być systematycznie czyszczony i myty. Nie ma pominiętych miejsc a niektóre są czyszczone dwa razy. Szczotek nie trzeba 2 razy dziennie rozplątywać z sierści psa i kota, nic się nie zapycha i nie blokuje. Po prostu cud. Dreami o dziwo nie staje na środku salonu z braku energii jak jego amerykański brat tylko zawsze trafia do stacji dokującej. Sama stacja to czysta wygoda. W zasadzie bezobsługowa, wymiana wody, mycie pojemników i kratki ociekowej to kwestia 2 min pracy co parę dni. I w związku z zaistniałą sytuacją amerykański robót wylądował w garażu i tam się tłucze a Dreami zagościł w domu i dzielnie wspiera w utrzymaniu czystości.
Balbinka 237 Piętro
Dzięki Dream mój kot znalazł nowego przyjaciela 😆 i bardzo chętnie pomaga mu w codziennych obowiązkach 🥰

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Gabugo 238 Piętro
2025 był dla mnie zmianą życia o 180 stopni. Nie wdając się w szczególy na konkec roku wylądowałam z pachworkiem miłości mojego życia z przed lat ,3 dzieci oraz 3 psami. Trudne się wylosowało ... W takim układzie nie ważne ile czasu poświęcałam na sprzątanie  było za mało. W grudniu powiedziałam dość takiemu stanowi rzeczy i pojawił się w naszym życiu Andrzej... Andrzej nie ma ze mną lekko ,bo jestem mega wymagająca. Ale dzielnie daje radę ,alergia mojego syna na kurz nie dokucza nam tak bardzo , a ja nie muszę biegać ciągle z odkurzaczem przez co moje samopoczucie jest rownież lepsze. Dziś mamy juz 1 psa ,ale Andrzej jest integralną częścią naszej rodziny i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.
NG030167 239 Piętro
Wcześniej miałem robota z koniecznością uzupełniania wody oraz opróżniania zbiornika na śmieci. Dreame L40 Ultra to inna liga, nie chodzi tylko o to, że jest samoobsługowy, jakość sprzątania a szczególnie mycia naprawdę jest super, krązki robią robotę, bardzo dobrze radzi sobie z sierścią. Jakby jeszcze sam napelnial i opróżniał zbiorniki ...... 😉

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy