Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

YD379284 220 Piętro
Mój robot sprzątający DREAME nazywa się Zenek, kocham Zenka za jego pomoc. Zenek odkurza, a ja gotuję rodzinie obiad. Współpraca z marką DREAME jest fantastyczna!!!
CV455312 221 Piętro
Odkurzacz Marki dream jest moim największym odkryciem! Ułatwia życie na codzień z moim stadem kotów oraz psów ☺️ bardzo dobrze radzi sobie z sierścią i piachem, który pojawia się po spacerach z moimi pupilami 😅 komfort pracy na aplikacji, możliwość wypuszczenia go do sprzątania zdalnie poza domem, to jedne z najlepszych atutów ☺️ dodatkowo uwielbiam jego światełko , które oświetla mu drogę 🧡 polecam wszystkim zapracowanym, a w szczególności posiadającym  zwierzęta ☺️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

VacuumV15 222 Piętro
Tia może być. Tylko szkoda że musi 2 razy przejechać aby błyszczało ale w sumie to nie ja jeżdżę tylko on to co mi tam. A i szkoda że się firanek boi nawet jak są zaznaczone w aplikacji
WN580470 223 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z robota. Aplikacja działa bardzo dobrze na parterze jak i piętrze. Teraz mam dużo więcej czasu dla siebie. Sprzata bardzo dokładnie .Polecam
WN580470 224 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z robota. Aplikacja działa bardzo dobrze na parterze jak i piętrze. Teraz mam dużo więcej czasu dla siebie. Sprzata bardzo dokładnie .Polecam
BA344014 225 Piętro
Roboty Dreame są bardzo fajne dobrze bardzo sprząta i dobrze czyści mopy bardzo sprawnie wykrywa przeszkody i nie popełnia błędów w wykrywaniu przeszkód dekergent bardzo dobrze działa na podłoga w ten oryginalny od dream polecam bardzo.
Dmytro 226 Piętro
Robot odkurzający Dreame X50 okazał się dla mnie prawdziwym odkryciem. Silne ssanie, precyzyjna nawigacja i wygodna aplikacja sprawiają, że sprzątanie jest w pełni automatyczne — włączam i zapominam. Radzi sobie równie dobrze zarówno z twardymi podłogami, jak i z dywanami, nie pomija żadnego kąta i działa całkiem cicho.

Był jeden zabawny moment, który zapadł mi w pamięć. Podczas sprzątania X50 postanowił „sprawdzić”, co kryje się pod stolikiem kawowym. Wjechał pewnie, ale nie udało mu się od razu wyjechać i zatrzymał się, wysyłając spokojną wiadomość w aplikacji, że potrzebuje pomocy. Wyglądało to tak, jakby szczerze przyznał: „Tak, trasa była optymistyczna” 😄
Wyciągnąłem go w kilka sekund — żadnych błędów, a po tym kontynuował sprzątanie, jakby nic się nie stało.

Podsumowując — solidny, inteligentny sprzęt z charakterem i poczuciem humoru. Dreame X50 w pełni spełnił moje oczekiwania i z przyjemnością polecam go wszystkim, którzy chcą czystości bez zbędnego wysiłku.
JJ263614 227 Piętro
Przy dzieciach i psie podłoga to pole bitwy. Dreame H12 Pro uratował mój kręgosłup i cierpliwość. Uwielbiam to, że sam dobiera siłę ssania do poziomu zabrudzenia . Najlepsza inwestycja w domowy spokój! Gorąco polecam
HP125307 228 Piętro
Użytkuję Dreame H14 Dual i jako rodzic niemal dwulatka jedzącego samodzielnie, uważam to urządzenie za niezastąpione. Sprzęt błyskawicznie radzi sobie z resztkami jedzenia na podłodze, pozostawiając ją idealnie czystą. Szokiem było dla mnie pierwsze mycie i widok czarnej wody uświadomił mi, że tradycyjne mopy jedynie rozmazywały brud, z którym Dreame radzi sobie bezbłędnie.
SV080294 229 Piętro
Wracasz do domu po długim dniu, zdejmujesz buty i widzisz czystą podłogę — wtedy myślisz: „jak dobrze, że mam Dreamy”. Nie było Cię cały dzień, a on po cichu ogarnął okruszki, kurz i ślady łap. W tej chwili czujesz, że to jedna z tych małych technologii, które realnie ułatwiają życie.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy