【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

UI939059 210 Piętro
Mamy owczarka niemieckiego! Razem z dreme tworzą świetny duet! Ona rozrabia a on starannie usuwa ślady jej łap i sierść z dywanów! Nie wiem jak wcześniej żyliśmy bez Dreame, który ma u nas na imię Zenek❤️ dzięki niemu- kochamy nasz dom i możliwość dzielenia go z psem!
HR774266 211 Piętro
Jest em szceśliwym użytkownikiem modelu Dreame X40 Ultra. Muszę przyznać, że ten robot jest absolutnie rewolucyjny. Właśnie dzięki niemu odkryłem, że mój robot nie tylko idealnie odkurza, mopuje, myje mopy i sam opróżnia kurz, ale też posiada funkcję, o której nie piszą w specyfikacji: transport dla małych zwierząt.
Dziś rano, monitorując pracę Dreame X40 Ultra przez aplikację, zauważyłem coś, co rozbawiło mnie do łez: na eleganckiej, błyszczącej obudowie mojego robota, w najlepsze jeździł mój chomik, Tofik!
Wygląda na to, że Tofik uznał X40 Ultra za prywatny, w pełni zautomatyzowany pojazd turystyczny, idealny do patrolowania terenu bez wysiłku. Nawigacja robota, tak precyzyjna i płynna, zapewniła mu komfortową przejażdżkę po całym salonie, a wyśmienita amortyzacja i stabilność robota zdały test nawet pod obciążeniem małego pasażera.
RH947445 212 Piętro
DZIS  PRZEZ  A2 POWIEDZIALEM ZONIE ZE JA KOCHAM W TRAKCIE KOSZENIA
BP741396 213 Piętro
Zakochem sie od pierwszego uruchomienia
X40 a po roku uzytkowania już ma brata x50 i tworzą szczęśliwą rodzinke
KW594392 214 Piętro
Choć mój piesek jest w domu sporadycznie bo większość czasu spędza na dworze to z czasem przyzwyczaiłem się do jego śladów na podłodze. Najczęściej zagląda przez okno tarasowe i puka w szybę. Wpuszczany go i po krótkim przywitaniu i pogłaskaniu już chce wrócić na dwór. Te kilka minut to jednak trochę sierści i ślady łap przy wejściu tarasowym. Od kiedy mam Dreame L10s gen2 po prostu włączam wybrany obszar i za kilka minut już jest czyściutko. Polecam. Wchodzimy na spacer, otwieramy wszystkie drzwi i po powrocie dom czysty, ewentualnie co jakiś czas komunikat z aplikacji żeby opróżnić zbiorniki z wodą. Polecam
MG061361 215 Piętro
Dzień dobry  , posiadam juz dwa tygodnie Dreame x 50 ultra complet stwierdzam ze jak na razie jest genialny , a podłogi myje  tak że mopem ręcznie tak umyć to  nie ma szans  , polecam  bardzo , fajny sprzęt  moje koty go uwielbiają , a ja uwielbiam Dreame za posprzątanie sierści i bałaganu po zwierzakach .
UB912901 216 Piętro
Nasz buldinek Gacek walczy z X50 Ultra o każdy bardziej lub mniej zjadliwy okruszek....niestety Wally (bo tak nazwalismy nasz Dreame - robot) wygrywa....myślę że z czasem sie dogadają..;)

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Magda lenka 217 Piętro
Kocham ten odkurzacz 😍
Magda lenka 218 Piętro
Polecam! Każdemu. Warto zakupić ten sprzęt
BO697044 219 Piętro
Posiadam 10S plus i jestem bardzo zadowolony tylko może moie koty Mainne Coon nie zabardzo młody śmiesznie go bije skacze na kanapę i jak leci D10S plus to ten go łapką bije , a starsza kotka tylko stanie i nie odsunie się bo to jest moja księżniczka ale tak jest ok.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy