【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 302

346 Komentarz

ZK889681 210 Piętro
Dreame to urządzenie bez którego nie wyobrażam sobie życia przy dwójce dzieci. Dla mnie to istny skarb
ND652014 211 Piętro
Robot to cudo ,które uratowało mnie przed codziennym sprzataniem, mam 2 duże psy i 5 kotów sprzęt radzi sobie świetnie z ich futrem i piaskiem z kuwet. Serdecznie polecam wszystkim
PJ381743 212 Piętro
Przy 5 kotach i psie jest naprawdę dużo kłaków, na szczęście dreame l10s ultra heat nie męczy się i codziennie ogrania ta stajnie augiasza
KR831749 213 Piętro
Dla mnie Dreame F9 Pro przestał być „F9 Pro” od momentu, gdy się poznaliśmy — ma już swoje imię i naprawdę dobrze pomaga nam z żoną w codziennym życiu.
W 100% zastąpił tradycyjny odkurzacz i zrewolucjonizował nasz dom tak samo, jak kiedyś zmywarka.
Po nim mamy już nie tylko odkurzacz waszej marki, ale też świetny styler dla żony, z którego jest absolutnie zachwycona.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

WA881988 214 Piętro
Robot odmienił nasze życie i zaoszczędził czas na sprzątanie 🙂
WK323588 215 Piętro
Nie sądziłem, że aż tak się przyzwyczaimy. Dreame radzi sobie świetnie – codziennie czysto bez wysiłku!
RW085144 216 Piętro
Dreame to był strzał w dziesiątkę!
Zamiast tracić czas na odkurzanie, mogę w końcu zająć się czymś przyjemnym. Robot sprząta dokładnie, nawet w rogach.
VS312617 217 Piętro
X40 polecam, odkurzanie i mycie podłóg zrobiło się dużo przyjemniejsze z tym sprzętem.
Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.
Dla zachowania uczciwości, wyniki losowania zostaną ustalone na podstawie numeracji komentarzy obowiązującej na koniec konkursu. Dziękujemy za wyrozumiałość i wsparcie!
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.
OT886705 218 Piętro
Ładnie sprzata mi ,przechodzi nawet po zawinietych dywanach😃
QL456550 219 Piętro
Ja mam ostatnio problem z l10s ultra heat, zostawia paprochy jak jeździ po listwach, wcześniej działało to dobrze a teraz sprząta gorzej.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy