【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

PV092335 203 Piętro
Jestem szczęśliwa posoadaczka Dreame od stycznia i od tamtej pory życie stało sie prostrze Zaprzyjaźniłyśmy sie z Cassandra ( bo tak dalam.jej na imię) od pierwszego wejrzenia  ) Najcudowniejsze jest to, że wracam zawsze do czyściutkiego mieszkania i tylko wystarczy kliknąć w aplikacji!! Zero wysiłku, efekty cudowne!! Polecam i wiem, że to będzie przyjazn na długie długie lata  ))
TM045633 204 Piętro
Mam i ja jest superacki  na pewno nie ostatni zakup

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

KV869437 205 Piętro
Dreame to mój pierwszy pomocnik w sprzątaniu domu. Jestem mega zaskoczona , oczywiście pozytywnie. Chociaż mój piesek nadal na niego szczeka, mam nadzieję że w końcu się polubiom . Ja już go pokochałam.
RR891038 206 Piętro
Dream L20 to rewelacyjny odkurzacz automatyczny, który naprawdę ułatwia życie! Jestem pod ogromnym wrażeniem jego precyzji i inteligencji. Świetnie radzi sobie z odkurzaniem i mopowaniem, a dzięki zaawansowanej nawigacji nie gubi się i dokładnie czyści każdy zakamarek. Funkcja automatycznego opróżniania stacji bazowej to strzał w dziesiątkę – można zapomnieć o codziennym opróżnianiu pojemnika na kurz. To prawdziwy Game Changer w utrzymaniu czystości w domu! Gorąco polecam każdemu, kto szuka niezawodnego i wydajnego robota sprzątającego.
EY000169 207 Piętro
Dreame został zakupiony w listopadzie 2024, kiedy zachorowałam i padł blady strach na męskich członków rodziny kto teraz będzie sprzątał. Namówienie na tego typu sprzęt męża było najkrócej negocjowaną sprawą w moim życiu 🙊 Wybraliśmy najwyższy model na tamten czas. Jesteśmy zadowoleni i jedyne czego żałujemy, to że nie kupiliśmy wcześniej tego rodzaju sprzętu. Robot czyści 3 x w tygodniu i jest czyściutko. Tak bardzo się do niego przyzwyczailiśmy, że kiedy zaczynam odsuwać mu przeszkody przed włączeniem, to wszyscy w domu posłusznie poprawiają meble, żeby zrobił to jeszcze dokładniej. Wszyscy schodzą mu z drogi, a syn mówi ,,Uwaga jedzie prawe ramię imperatora!" ( Nie muszę mówić kto w tym domu jest imperatorem 😁) Zaskoczyła mnie jego oszczędność. Od listopada zużył dopiero połowę litrowego płynu, jedną parę nakładek czyszczących. Podsumowując, żałuję że nie kupiłam trzy lata prędzej.Szkoda mojego czasu i zdrowia na sprzątanie w poprzednich latach. Syn wyjeżdża na studia i będziemy też kupowali mu coś  podobnego sprzętu w zależności od potrzeb. Zachęciłam już jedną osobę do zakupu i wszystkim opowiadam jak ułatwił mi życie w chorobie.

HA929542 208 Piętro
I dobrze, brawo. Takich akcji to nam potrzeba.
VC943832 209 Piętro
A to mój wariat domowy😀

ZK889681 210 Piętro
Dreame to urządzenie bez którego nie wyobrażam sobie życia przy dwójce dzieci. Dla mnie to istny skarb
ND652014 211 Piętro
Robot to cudo ,które uratowało mnie przed codziennym sprzataniem, mam 2 duże psy i 5 kotów sprzęt radzi sobie świetnie z ich futrem i piaskiem z kuwet. Serdecznie polecam wszystkim
PJ381743 212 Piętro
Przy 5 kotach i psie jest naprawdę dużo kłaków, na szczęście dreame l10s ultra heat nie męczy się i codziennie ogrania ta stajnie augiasza

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy