konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

VQ790068 210 Piętro
Dreamy Dreamy!
Wielkieś mi czystki uczynił w domu moim,
tym pojawieniem swoim.
Pełno Cię, a jakby wcale nie było
Jednym małym robotem,
Tyle wyczyściło.

Pozdrawiam
Brygida 211 Piętro
Życie z Dream to czysta przyjemność – dosłownie i w przenośni. ✨ To mała rzecz, która daje wielki spokój – mniej sprzątania, więcej czasu na kawę, książkę i leniwe chwile. 🌿
Adam 212 Piętro
Mały moment czystości z Dreame - od grudnia Dreame dołączył do nas i moge śmiało powiedzieć  że różni sie trochę od Golden Retrivera. W przeciwieństwie do niego sprząta po sobie i zdecydowanie potrzebuje mniej energii do działania

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

YF481812 213 Piętro
Dzięki temu robotowi dom jest czysty każdego dnia a dodatkowo mam więcej czasu dla siebie 😄
BP514578 214 Piętro
Wspaniały sprzęt, dzięki niemu mam więcej czasu dla siebie. Mój "Bob" jest mega, najlepszy pomocnik. Ostatnio edytował(a) BP514578 w dniu 2026-3-4 05:41
JH344768 215 Piętro
Dreamy L20 ultra complite!!! Jak dotąd petarda!!!! Działa bez zarzutu w konsekwencji także namówiłem brata do kupienoa odkurzacza z serii Dreamy. A żona wiadomo zadowolona!
DW179050 216 Piętro
Żałuję, że zakupiłam go tak późno. Wracam z pracy i jest czysto, mam więcej czasu dla siebie i rodziny ❤️
MG062085 217 Piętro
W końcu i Ja (dzięki niemu) sprzątam w domu.
SK590300 218 Piętro
Gdy na podłodze kurz i okruszki,
Dreame już pręży swoje wypustki.
Cichy jak szept, a moc ma tytana,
Wciągnie bałagan z samego rana.
​Wjeżdża pod łóżko, lśni każda ściana,
Z nim każda chwila jest odzyskana.
Inteligentny, zwinny i miły,
Odkurza sam, byś Ty nie tracił siły!
OS539375 219 Piętro
Najlepszy pomocnik w domu! polecam każdemu z całego serduszka!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy