Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

CQ874062 210 Piętro
Uwielbiam i zarażam tym uwielbieniem innych
CV647009 211 Piętro
Robota dostałam od świętego Mikołaja))), bardzo się cieszę. Jest naprawdę pomocny,  tą godzinę mogę odpocząć.
Ariya 212 Piętro
Kupiłem Dreame X50 tydzień temu i naprawdę jest o niebo lepszy w działaniu od mojej starej Roomby J7, ale jeśli chodzi o ustawienia aplikacji to Roomba miała o wiele lepiej to zrobione, dużo bardziej intuicyjna. W Dreame żeby w ogóle ogarnąć jak włączyć odkurzanie jednego pokoju to musiałem przeklikać dość porządnie aplikację, w Roomba było to dużo bardziej intuicyjne. No ale mapowanie piętra to już Dreame poległ... No chyba, że ja coś źle zrobiłem, ale wydaje mi się że nie (pomijam już fakt, że znowu samo ustawienie mapowanie piętra było trudniejsze niż w Roomba) bo włączyłem obsługę wielu pięter, zaniosłem robota na piętro i uruchomiłem mapowanie. Stacja oczywiście została na parterze, a on po zmapowaniu (co robi super szybko) zaczął jeździć i szukać stacji dokującej, a samemu nie przerwałem tego i ręcznie wymusiłem zapis mapy. Przedwczoraj puściłem go na czyszczenie jednego pokoju na piętrze, zrobił jakieś 80% (samo odkurzanie) i znowu zaczął jeździć i szukać stacji. No tragedia... Robot mapuje super-szybko, sprząta o wiele lepiej niż moja stara Roomba, ale aplikacja i trudność poruszania się w niej to porażka, a z piętrem nie wiem jeszcze jak mam sobie poradzić...
Też doszedłem do takiego wniosku i robię to na ręcznym wyborze pięter. Nadal nie działa...
Należy przełączyć na ręczną zmianę pięter. Funkcja inteligentnego rozpoznawania map słabo działa bo już mi się zdarzyło że pomylił dolną sypianie z górnym salonem 😀
WC791793 213 Piętro
Mam porównanie do innej znanej „legendarnej” marki i jak na razie ten wybór to strzał w 10. W końcu mogę sprzątać nim pod moja nieobecność w domu a on się nigdzie nie zawiesi czy wjedzie i zatrzyma..tylko zrobi zawsze swoją robotę 😅dreame l40sproultra.
NI678645 214 Piętro
Ostatnio pojawia się problem chyba z pojemnością baterii, nie wystarczająca aby odkurzacz wrócił do bazy przy niskim stanie.
Winniczek 215 Piętro
Działa jak należy,nie ma żadnych problemów.
MI299404 216 Piętro
Dreame. Naturalnie łatwiej
WA630810 217 Piętro
Decydując się na robota rok temu nie znałam marki Dream. Jednak po testach stwierdzam, że nie ma lepszych. Porzuciłam inne dla Dreama.
DL156425 218 Piętro
Najlepszy mediator rodzinny? Dreame X40 Complete 🏆! Od marca 2025 zapomnieliśmy, co to kłótnie o porządki na 80 metrach. Mop kurzy się w szafie, użyliśmy go dosłownie raz. Teraz, gdy my cieszymy się wspólnym spacerem z psem i dziećmi, nasz «chłopiec» ogarnia dom za nas. Czysta magia i czysta podłoga!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Rafal 219 Piętro
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem robota d20 ultra. Korzystając wcześniej z odkurzacza pionowego - wiedziałem, że się i tym razem nie zawiodę. “Kółko” od Dreame jest komandosem - nie ma dla niego misji niewykonalnej… a ja ma czas dla rodziny. Dziękuję!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy