【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

IB235549 200 Piętro
Najlepszy mój przyjaciel
PA764051 201 Piętro
Super robót szkoda że nie mopuje z płynem do podłóg
IK778847 202 Piętro
W Naszym domu od kad pojawił sie Dream, nigdy nie bylo tak czysto. Wracasz z pracy i wchodzę do czystego domu. Rewelacja
VK685623 203 Piętro
Dream x 40 ultra zawsze pilnuje domu żeby był ład i porządek 😁
CY833893 204 Piętro
Dzisiaj mój Dreame - Lusia posprzątał całą sierść z mojego włochatego psiaka! Boni jest w okresie wymiany sierści więc mamy jej wszędzie mnóstwo ale Lusia sobie bardzo dobrze radzi z tym problemem! ❤️
BZ346038 205 Piętro
Dzień dobry jesteśmy już od roku szczęśliwymi użytkownikami Dreame X40 ultra complit w domu jata 2 małych dzieci a pomiędzy nimi Brenda nasz piesek bulldog francuski z którego niestety sypie się mnóstwo śiersci w związku z tym że jest to taka jej przypadłość drapania allegri do tego dochodzą jeszcze dzieci z chrupkami )))))) bez tego odkurzacza nie wyobrażamy sobie funkcjonowania i okrągłego latania np z standardowym odkurzaczem Dreame robi tutaj za nas całą pracę i robotę sierść okruchów to dla niego blachodtka dodatkowo polerowanie na mokro nawet przy rozlanych napojach od dzieci radzi sobie z tym znakomicie Polecam szczerze produkty firmy Dreame wszystkim którzy jeszcze zastanawiają się nad jego zakupem

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

OR258460 206 Piętro
Mam x40ultra użytkowany 10 miesięcy jestem mega zaskoczony jego precyzją i zaangażowaniem w sprzątanie przy okazy koty mają też świetnego kompana do zabawy

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

YO768966 207 Piętro
Odkąd mam mojego Drimusia moje życie stało się prostsze. Sierść i kurz opanowany przez Dream L40 . 😃
YF889361 208 Piętro
Może ktoś mi pomoże czemu mój odkurzacz raz wyciąga MOP na zewnątrz a raz nie
XU956978 209 Piętro
Jak narazie probuje

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy