konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

ON181874 200 Piętro
Odkurzacz robi za mnie robotę gdy jestem w pracy, super! ☺️
JW723726 201 Piętro
Ten moment czystości..... wchodzisz do domu i na wstępie unosi się zapach i blask czystej podłogi..... moment w którym patrzysz na swoje dziecko które na brudziło chrupkami, i ta świadomość że dreami to sprzątnie.... moment w którym wbiegły ci zwierzaki na robiły rabanu i syfu..... a dreami to sprzątnie....   sprzątanie które stało się beztroskie i przyjemne.... tak poprostu na "KLIK". FAJNE I GENIALNE.
TY838744 202 Piętro
Od kiedy go mam nie użyłam ani razu odkurzacza ręcznego. Rewelacja przy dzieciach. Oszczędność czasu dla osób pracujących. Jeszcze zakupiony w promocyjnej cenie. Moje marzenie się spełniło.
EJ607712 203 Piętro
Ale serio torba na zakupy?
Tomek 204 Piętro
Z Dream sprzątanie to relaks.
MG365588 205 Piętro
Rozpoczęłam swoją historię  z Dreame dwa sprzątania temu .... I nie ma piachu pod kapciami.   nasze zwierzaki też się oswajają z nowym domownikiem
XC818807 206 Piętro
Muj robot aqua 10 sprawdza się bardzo dobrze. Śmieszy mnie trochę jak widzi mojego kota i prubuje go ominąć 🤣
EQ577190 207 Piętro
Codziennie rano używam odkurzacza Dreame, żeby szybko posprzątać mieszkanie przed wyjściem z domu. Bardzo podoba mi się to, że jest lekki i łatwy w obsłudze, dzięki czemu sprzątanie zajmuje tylko kilka minut. Dzięki temu mam więcej czasu dla siebie i zaczynam dzień w czystym, uporządkowanym domu. To mały moment codziennej wygody, który naprawdę ułatwia życie. 🧹✨
YH778310 208 Piętro
Sprzęt naprawdę super. Robi robotę codziennie i wychodzi mu to bardzo dobrze. Mieszkanie posprzątane, a ja w tym czasie mogę zająć się czymś innym. Naprawdę super...
JW641355 209 Piętro
Uruchomiłam nowiutkiego Dreame dwa dni wcześnniej, ustawiłam na nocne czyszczenie i pczywiście o tym zapomniałam😜. Wstaję w nocy, zapalam światło a moja biała podłoga tak liśni, że praktycznie można z niej jeść😜

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy