Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

SB055000 197 Piętro
Kupiłam dreame w grudniu 2025,ponieważ jako "maniaczka" sprzątania marzyłam o nim od dlugiego czasu, a jak wiadomo święta to idealna okazja do robienia sobie prezentów 🙂 Zakochałam się w moim dreame od pierwszego użycia i odrazu po zakupie pokazałam go mamie, która jeszcze tego samego dnia pojechała do sklepu i również go kupiła 🙊 teraz obie mamy ułatwione sprzątanie i jest to nasz ulubiony sprzęt w naszych domach. Polecam go teraz każdemu
JQ955743 198 Piętro
Jedna z najgorszych decyzji zakupowych.
NIGDY WIĘCEJ.
DT297248 199 Piętro
Omg torba z papieru wow xD
W biedronce takie macie po 79 gr
RI006096 200 Piętro
Używam robota odkurzającego Dreame L10S Ultra Gen od miesiąca i nie przesadzę, jeśli powiem, że dzięki niemu czuję się mniej zestresowana i naprawdę cieszę się, że mój dom jest czysty. Mam psa, więc utrzymanie czystości w domu jest trudne, ale z Dreame jest teraz o wiele łatwiej. Teraz nie muszę się stresować, że muszę wszystko ogarnąć, gdy mam gości. Ciągle polecam go znajomym, a ja mówię im, że to najlepszy zakup, jaki kiedykolwiek zrobiłam.
ZQ849352 201 Piętro
Mój Dreame ma na imię Zenek 😊 Bez niego codzienne sprzątanie podłogi było by uciążliwe przy dwójce psów. A Wasz jak ma na imię ? 🤔
VL062366 202 Piętro
Jestem posiadaczką Dreame x-50 od października, wspaniała rzecz, wszystko posprzątai nawet umyje, mam teraz dużo czasu na spacery z pieskiem, czytanie książek i dla rodzinki. SUPER.
Kak tylko mogę to namawiam znajomych na kupno.🤗
NA765525 203 Piętro
Hej jestem Emilka i od stycznia 2026r posiadam robota Dreame L40 ultra CE „Eva”.
Mam 3 letniego syna i 2 psy wiec sierść i okruszki to u nas byla norma i męczyło mnie zmywanie podłogi 3-4 razy dziennie.
Od kiedy mamy Eve nie zmywam podlogi wcale ona robi to poprostu doskonale nie mam smug ani pominiętych miejsc wszystko jest perfekcyjnie zrobione do tego obsługa jest banalnie prosta, jestem zachwycona i bardzo szczęśliwa ze Eva pomaga nam w codziennym życiu. Polecam z całego serca to najlepszy zakup ❤️
Martyna 204 Piętro
Idealny sprzęt pierwszy mój taki odkurzacz a niezastąpiony pomocnik dream ❤️
FN720438 205 Piętro
Dream to nie odkurzacz to jest Gienek bo tak go nazywam i jak na taki sprzęt bardzo mądry i inteligentny że schodów nie spadnie i naprawdę bardzo dobrze odkurza po kilka razy obraca się wkoło nogi od stoła  nie spodziewałam się że tak będzie pomocny w codziennym moim życiu
EG514534 206 Piętro
Mam dom piętrowy. Na początku kupiłam Dreame na parter, szybko dokupilam drugi na piętro. Teraz mam dużo więcej czasu dla siebie i czyste podłogi

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy