【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

FO366038 190 Piętro
Zawsze jak włączam robota to kot śpi na drapaku, to kot ucieka na schody o obserwuję, bo boję się robota, po ukończeniu sprzątania kot wraca na drapak o dosypia swoje drzemki. kiedy Drimi stoi na lądowaniu to kot podchodzi wącha nowego przyjaciela 😍 bardzo lubimy naszego kotka Toma i naszego robota Drimi
CK556791 191 Piętro
Dziunia szczeka i ucieka, Mietek robi robotę kompletnie tym niewzruszony

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

NV828281 192 Piętro
Mój x40ultra fantastycznie dogaduje się z moimi dwoma kociakami idą razem lub osobno, a do tego odkurzacz zapisuje mi fantastyczne gify, dokumentując tym samym wspaniałe ujęcia jak się bawią lub podróżują razem z odkurzaczem.

Dziękujemy za podzielenie się! 🐱💛
ZG605624 193 Piętro
Super urządzenie przy dwóch Owczarkach Niemieckich daje radę

HD496629 194 Piętro
Dziś kupiłem juz drugie to samo urządzenie na drugie piętro w domu. W tej cenie ( 1549) to absolutnie GENIALNE urządzenie do sprzątania . Dodatkowo aplikacja i konfiguracja przebiega płynnie i wygodnie. Jesli nie będzie sie psulo to uważam ze s10 Ultra Gen 2 nie ma absolutnie konkurencji Pozdrawiam wszystkich !
pa wol 195 Piętro
Wymieniłem Dreame na ultra po 5 latach uzywania innego odkurzacza. Nie żałuję zmiany
YN801006 196 Piętro
Od tygodnia jestem szczęśliwą  posiadaczką naszego Dogi . Tak właśnie traktuje go jak kolejnego zwierzaka w domu tyle ,ze pomaga a nie zostawia wszędzie swojej sierści mamy kotka,papugę i chomika takze było co robic do poki nie kupiliśmy Drema. Dziękuję odkurza rewelacyjnie a do tego mopuje. Tyle godzin zaoszczędzonych w ciągu tygodnia.Love
KL847949 197 Piętro
Nasz kot był na początku bardzo sceptycznie nastawiony do nowego Dreamy X50. Obserwował go z kanapy z niezadowoleniem.
Dzisiaj kiedy robot jest już u nas 2 tygodnie nasze kocisko sprząta razem z nim. Powiedziałbym że nadzoruje sprzątanie krocząc obok sprzątającego robota♥️
GV711569 198 Piętro
Jestem posiadaczka sprzętu i Jestem mega mega zadowolona  nie zamieniłabym go na żaden inny model najlepszy jaki jest
UQ464735 199 Piętro
Mój Dream odkurza i mopuje 2 psiaki 1 kot . Szkoda że tak późno go odkryłam. Teraz jest ciągle czysto i bez sierści. Brawo!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy