【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

CA426278 190 Piętro
Mam już starszy model dream l10 prime ale powiem szczerze że robi kawał dobrej roboty. Świetnie się spisuje i tylko sobie wyobrażam jaki musi być dobry najnowszy model. Chętnie bym przetestował ten cudowny sprzęt 💪
VJ736876 191 Piętro
Ja kalkulujący jak ma się komentarz 198 do piętra 218...

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

JT927823 192 Piętro
Powodzenia ja
LU200293 193 Piętro
Kiedy dom sprząta się sam, a Ty możesz spokojnie pilnować, czy przypadkiem żadna kurzowa myszka nie ucieknie przed #DreameWMoimDomu. Prawdziwe #SprzątanieBezWysiłku, a mój spokój jest tego dowodem! #KonkursDreame #DreameChallenge #Wydarzenie

KE306859 194 Piętro
Przy czwórce dzieci sprawdza się znakomicie ❤️
DG068830 195 Piętro
Dreamy 40L Ultra AE jest po prostu elegancki!! myślę, że to najlepszy pomocnik domowy
WR921297 196 Piętro
Dreame to mój najlepszy przyjaciel! Kocham go niezmiennie. Bardzo pomaga w porządkach przy psie 🐶  Nasz staruszek L10s pewnie za niedługo odejdzie na emeryturę. Przyda się coś młodszego, bo nie jest oszczędzamy 😂
ZO154038 197 Piętro
Zakup robota sprzątającego Dreame to moja najlepsza decyzją, mam od ponad pół roku i jest świetny, bardzo ułatwia sprzątanie 🫡😊
XT336338 198 Piętro
Lubię mojego robota bo mogę leżeć i patrzeć jak on pracuje
Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

IW042388 199 Piętro
Even heroes needs Dreame

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy