🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

JQ763109 190 Piętro
Jestem mega ciekawy co w tym worku może być, może worki do odkurzacza? Taka workowa incepcja 😅 no w końcu organizatorem jest DREAMe Ostatnio edytował(a) JQ763109 w dniu 2026-3-12 19:28
Natalia ❤️ 191 Piętro
Jeszcze 4 miesiące i przyjdzie na świat mój mały bąbelek 🤰🏼oczywiscie jak by najpiękniejszym prezentem na dzień Kobiet miał nie zostać Robot sprzątający który zaoszczędzi mi czasu  z niemowlakiem 🤭 aleee jesteśmy w tym dwóch a mąż dużo pracuje  i wolałabym za oszczędzić  czas Narzeczonemu w łazience i wybrać Golarka elektryczna Dreame T3 by częściej był przy nas 🤭 😂🫶🏻
GT682137 192 Piętro
Każdy dzień zaczyna się podobnie – szybka kawa, przygotowanie do pracy, a w międzyczasie gdzieś w tle pojawia się lista rzeczy do zrobienia w domu. Czasem mam wrażenie, że sprzątanie to taka never-ending story. Ledwo ogarnę jeden kąt, a już pojawia się kolejny powód, żeby sięgnąć po odkurzacz.

Dlatego gdy pomyślałam o prezencie na Dzień Kobiet, pierwsza myśl była zaskakująco prosta – trochę więcej czasu dla siebie. I właśnie dlatego najbardziej marzy mi się Dreame Gusto.

Lubię, kiedy sprzęt w domu naprawdę pomaga, a nie tylko stoi w szafie. Właśnie za to cenię produkty Dreame – są stworzone po to, żeby ułatwiać życie. Najbardziej podoba mi się w nich połączenie mocy, wygody i nowoczesnych funkcji, dzięki którym sprzątanie nie musi zajmować pół dnia.

Wyobrażam sobie taki zwykły wieczór: szybkie ogarnięcie podłogi, kilka minut pracy urządzenia… i gotowe. Bez długiego sprzątania, bez zmęczenia. Zamiast tego mogę usiąść z kubkiem herbaty, poczytać książkę albo po prostu odpocząć po całym dniu.

Może to brzmi jak drobiazg, ale właśnie takie małe rzeczy najbardziej zmieniają codzienność. Sprzęt, który oszczędza czas i energię, daje coś bardzo cennego – chwilę tylko dla siebie.

Dlatego w tym roku mój wymarzony prezent na Dzień Kobiet to właśnie Dreame Gusto. Nie tylko jako urządzenie do domu, ale jako mały pomocnik w codziennym chaosie.
QL227692 193 Piętro
Biorę udział w losowaniu 😇
SW050274 194 Piętro
Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami czterech czworonogów (2 szczekające i 2 miałczace) oraz jednego trzyślada jakim jest dreame L50, który codziennie ratuje mi tyłek będąc na etacie konserwatora powierzchni płaskich. Pozostają jednak sofy, kanapy i legowiska gdzie "dreamisek" nie potrafi się wdrapać. Tu z pomocą mógłby mu przyjść mocny odkurzacz pionowy Dreame z30, który pochłonąłby w swe czeluści sierść czy piasek nieustannie pozostawiany poprzez naszych kudłatych członków rodziny 😉 Z pewnością utrzymanie czystości z takim pomocnikiem byłoby o wiele przyjemniejsze oraz łatwiejsze! Pozdrawiamy serdecznie 👋Ania & Marek

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

YN881053 195 Piętro
Dzień kobiet to dzień w którym każdy mężczyzna uracza kobiety w swoim otoczeniu kwiatami i to jest tradycja, a ja bym chciał oprócz kwiatków podarować pani mojego serca w końcu dobrą zmywarką Dreame ,dlaczego ? ponieważ zdecydowanie stawiam na jakość ,efektywność i inteligentną technologie która ułatwia codzienne zmagania domowe mojej żonie, mamy już dość pseudo zmywarek w których po paru miesiącach wszystko się psuje i doprowadza do szału,, przecież to nowa zmywarka dobrej firmy mówi żona,, co jest nie tak ? ,oszczędności na materiale ,dlaczego tak twierdzę mam już czwartą i powiem że doprowadziła mnie do płaczu wszystko w niej wymieniłem oprócz obudowy dramat . Dlaczego Dreame bo jest solidną marką posiadam dwa roboty sprzątające X40 Ultra i odkurzacz bezprzewodowy, roboty ogarniają mi pierwsze piętro i parter wysprzątane i umyte podłogi a odkurzacz służy do doraźnego sprzątania sprzęt wykonany z dobrej jakości tworzywa ,wytrzymały łatwy do czyszczenia i konserwacji posiadajacy technologie AI cóż więcej trzeba aby moja kochana żona była szczęśliwą panią domu z porządnym sprzętem marki DREAME.
RG455767 196 Piętro
Mam odkurzacz Biały taki, zbiera wszystkie kocie kłaki. Kupil mi go moj Pan mąż zebym miala wolne wciąż. Kocha mnie ten moj Pan mąż i ja kocham go tez wciąż za Odkurzacz i za wszystko kocham go bo mam z „ odkurzaczem „ nim wszystko Ostatnio edytował(a) RG455767 w dniu 2026-3-12 20:55 Ostatnio edytował(a) RG455767 w dniu 2026-3-12 20:56
RX375930 197 Piętro
1)Mam więcej czasu. Na siłownię już mogę chodzić zawczasu,bo robót Dreame to moje marzenie ,bo bez niego nie spełni się podłóg lśnienie. 2) Odkurzacz Dreame o jedno proszę ,by zawsze mieć czas na wolne rozkosze. On umie sprzątać i odkurzać ,a ja wybiorę sie jak ulał na czyste bawienie i wakacji spełnienie! 3) Telewizor Dreame i jedno marzenie ! Pstryk ! Przenoszę się w rajskie ramion spełnienie, bo gdy telewizor  uruchomie ,to cały świat pochłonie! 4) Suszarka Dreame niedosc,ze ładna to jeszcze całkiem zgrabna! Moje włosy wysuszy i nawet ich nie przesuszy! 5) Dzięki pralce Dreame moje ubrania lśnią w mig! Mam czyste ubrania i więcej czasu na szkolne zebrania.6 )Mop parowy Dream to najlepszy sposób na mój trik! Raz posprząta i wyczyści i moja sobota w końcu błyszczy! Nie muszę sprzątac ,jedynie na festynie się plątać.
IO039949 198 Piętro
W lutym dostałam wymażony przezent 🎁od męża, mój mopujący Dream H15 Pro. Mam idealnie👌 czysto, bez ciężkego wysilku💪.  Od teraz moję sprzatanie👩‍🦯 jest szybkie i efektywne, w mieszkaniu 82 m.  Nawet robię to ⏰️rano przed pracą i wieczorem🌛. Uwielbiam 🥰marke Dreame i teraz mogę wiecej czasu udzielić mojemu Malamute 🐕Bayli i synku. Kolejnym mojim mazeniem ✨️ od Marki Dreams napewno jest Ocxyszczać powietrza. Przy dużym piesku🐶 i małym dziecku👶 to jest mega ważne.
klaudialan5 199 Piętro
Bardzo lubie marke dreame, mam juz odkurzacz i jestem bardzo z niego zadowalona, nazywa się Tadzik
Chcialabym wypróbować od was jakiś sprzet do włosów  ☺️

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy