konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

PM036711 190 Piętro
Odkąd w moim domu pojawił się odkurzacz od Dreame Technology, sprzątanie przestało być obowiązkiem, a stało się czymś, co dzieje się samo. Każdego dnia oszczędzam sporo czasu, który mogę poświęcić rodzinie i sobie. Najbardziej lubię ten moment, gdy wracam do czystego mieszkania bez wysiłku ,mała codzienna radość i wielka wygoda. Dzięki Dreame mam więcej czasu na to, co naprawdę ważne
PH626391 191 Piętro
Wczoraj po całym dniu pracy wróciłem do domu totalnie padnięty. Córka rozsypała chrupki, kot wyniósł pół żwirku z kuwety, a ja już nie miałem siły nawet na kawę. Włączyłem mojego Dreame i w kilka minut podłoga znowu lśniła. Mała rzecz, a od razu człowiek oddycha spokojniej.
JH609856 192 Piętro
Mój dzień z Dreame zaczyna się od małej domowej misji specjalnej: okruszki po śniadaniu, ślady łap mojego psa i tajemniczy piach w przedpokoju (który pojawia się nie wiadomo skąd 😉). Na szczęście Dreame wjeżdża do akcji jak bohater w filmie akcji — szybko, cicho i bez kompromisów. Kilka minut i chaos zamienia się w czystą scenę jak z katalogu. To mój mały codzienny moment zwycięstwa ✨
OV211959 193 Piętro
Bardzo udany zakup ,siedzę na kanapie ,pije kawke i obserwuje jak robót pokonuje przeszkody na drodze ,super zakup naprawdę .
UN344415 194 Piętro
Nowy zakup jestem pod wrażenie jego działania .Czas pokaże jak będzie się sprawiał dalej.😘
tatko 195 Piętro
Standardowy odkurzacz poszedł na strych zastąpił go Dreame dziękuję 🫡
Klaudia 196 Piętro
Mój dreame jest niezawodny, jeździ, odkurza, myje - moja nieoceniona pomoc! Polecam każdemu kto ma choć cień wątpliwości😁
OJ511168 197 Piętro
Dzień dobry kupiliśmy sobie z żoną Dreame pierwszy raz mamy taki odkurzacz ale jako sprzęt jest rewelacyjny jak ja facet który nie lubi sprzątać to mogę powiedzieć że obowiązki odkurzania i mopowania przejąłem ja bo tak mi się to spodobało że mogę to robić codziennie a jeszcze to światełko to jest strzał w dziesiątkę widać wszystko jak na dłoni polecam każdemu kto jeszcze nie ma dreame to niech kupi a sam się przekona jaki to dobry sprzęt.
SP405943 198 Piętro
Od czasu kiedy jestem szczęśliwą posiadaczką  robota sprzątanie jest przyjemniejsze, mam więcej czasu dla siebie,  pomimo różnych opini na temat mających robotów, ten nie zostawia smug i jak zaświeci słońce nie widać żadnych niedoskonałości, podłoga jest dobrze doczyszczina
WD724993 199 Piętro
Super sprzęt on sprząta a ty masz czas dla siebie gdzie z roku na rok jest go coraz mniej.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy