Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

JU693030 187 Piętro
Pierwszy kontakt z produktem Dreame to zakup robota koszącego… i to był dobry wybór!
Tydzień temu kupiłem robota mopującego i jak narazie spisuje się super… jak tak dalej będzie to zapewne pomyślę o kolejnym rozwiązaniu tej marki… żadna marka nie jest doskonała ale tu spotkał się wektor jakości z ceną… serdecznie polecam
JE087283 188 Piętro
Dopiero od stycznia jestem posiadaczem robota sprzątającego DREAME jesteśmy z żoną trochę zabiegani pracą wnuki  i codzienne obowiązki na sprzątanie zawsze brakowało czasu nasz pomocnik to ZDZISŁAW ma do ogarnięcia 85m2 ja  nie wiem jak dawaliśmy radę bez niego to nasz wybawca włączam go i wychodzimy z domu a gdy wracamy to czysto i przyjemnie nie zamienił bym go na nic innego jesteśmy z niego bardzo zadowoleni 👍😀

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Ola 189 Piętro
Uwielbiam sprzątać, odkurzacz to moje życie (piasek pod stopami tylko na plaży ) ... Przed świętami popsuł mi się zwykły odkurzacz a że urodzinki mam w sylwestra mąż wystrzelił jak fajerwerki wasz cudny odkurzacz Dreame .... Boże 🫣 ja leżę - on myje ,odkurza ! Prezent marzenie ! Pierwszego dnia jak odpaliłam ... Mąż chodził za nim i niedowierzal 😂
Wojtek 190 Piętro
Dreame Aqua10 Ultra Roller, to mój pierwszy prezent dla mojej ciężarnej żony. Teraz odkurzanie i mopowanie nie jest już jej zmartwieniem 🙂
KK391262 191 Piętro
Życie stało się łatwiejsze odkad mam to cudo
DG554283 192 Piętro
Robocik pojawił się pod choinką miesiąc temu. Od tego czasu pracował ciężko przez ponad 3200 godzin. Nie możemy się nadziwić dlaczego Mikołaj tyle zwlekał aby nas odciążyć w codziennym sprzątaniu. A z innej beczki - nadal nie mogę się oderwać od patrzenia w aplikację jak on pracuje 😉

NP121985 193 Piętro
Mamy x50 ultra od listopada i to był jeden z bardzo trafnych zakupów. Trzyma się mapy, doładowuje się i wymienia wodę przy większych pomieszczeniach. Szczerze i zdecydowanie polecam.
DM372198 194 Piętro
Mam od roku i jestem mega szczęśliwa, owszem raz był naprawiany ,ale dalej moja "Hania" pomaga mi utrzymać czystość w mieszkaniu ,bo nigdy czasu nie mam za dużo. Polecam z całego serducha
CB128128 195 Piętro
U mnie chodzi para odkurzaczy 🤗

BS927576 196 Piętro
Fajny sprzęcik ale jeszcze fajniejszy bd jak coś wygram w konkursie

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy