Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 267

312 Komentarz

Wojtek 190 Piętro
Dreame Aqua10 Ultra Roller, to mój pierwszy prezent dla mojej ciężarnej żony. Teraz odkurzanie i mopowanie nie jest już jej zmartwieniem 🙂
KK391262 191 Piętro
Życie stało się łatwiejsze odkad mam to cudo
DG554283 192 Piętro
Robocik pojawił się pod choinką miesiąc temu. Od tego czasu pracował ciężko przez ponad 3200 godzin. Nie możemy się nadziwić dlaczego Mikołaj tyle zwlekał aby nas odciążyć w codziennym sprzątaniu. A z innej beczki - nadal nie mogę się oderwać od patrzenia w aplikację jak on pracuje 😉

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

NP121985 193 Piętro
Mamy x50 ultra od listopada i to był jeden z bardzo trafnych zakupów. Trzyma się mapy, doładowuje się i wymienia wodę przy większych pomieszczeniach. Szczerze i zdecydowanie polecam.
DM372198 194 Piętro
Mam od roku i jestem mega szczęśliwa, owszem raz był naprawiany ,ale dalej moja "Hania" pomaga mi utrzymać czystość w mieszkaniu ,bo nigdy czasu nie mam za dużo. Polecam z całego serducha
CB128128 195 Piętro
U mnie chodzi para odkurzaczy 🤗

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

BS927576 196 Piętro
Fajny sprzęcik ale jeszcze fajniejszy bd jak coś wygram w konkursie
SB055000 197 Piętro
Kupiłam dreame w grudniu 2025,ponieważ jako "maniaczka" sprzątania marzyłam o nim od dlugiego czasu, a jak wiadomo święta to idealna okazja do robienia sobie prezentów 🙂 Zakochałam się w moim dreame od pierwszego użycia i odrazu po zakupie pokazałam go mamie, która jeszcze tego samego dnia pojechała do sklepu i również go kupiła 🙊 teraz obie mamy ułatwione sprzątanie i jest to nasz ulubiony sprzęt w naszych domach. Polecam go teraz każdemu
JQ955743 198 Piętro
Jedna z najgorszych decyzji zakupowych.
NIGDY WIĘCEJ.
DT297248 199 Piętro
Omg torba z papieru wow xD
W biedronce takie macie po 79 gr

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy