Dreame wydarzenie: Dom z pupilami

Ferwor: 153

232 Komentarz

DU099312 10 Piętro
Wezmę udział 😃 tylko ja i mój pies wiemy ile wciąga dreamy sierści
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

IR306327 11 Piętro
Dreame – cichy bohater domu

Poranek jak co dzień. Patryk w kuchni parzył kawę, Oskar szukał swoich butów, a Magdalena próbowała ogarnąć chaos po śniadaniu. W tym wszystkim gdzieś między stołem a kanapą przemykał kot, zostawiając za sobą małe ślady żwirku z kuwety.

– No pięknie… znowu rozsypał – mruknęła Magdalena, spoglądając na białe okruszki pod nogami.

Patryk tylko uśmiechnął się i sięgnął po telefon.
– Spokojnie, zaraz Dreame się tym zajmie.

Jedno dotknięcie w aplikacji i z przedpokoju ruszył robot. Cichy, dokładny, jak mały strażnik porządku. Najpierw zebrał wszystko, co zostawił po sobie kot, potem uruchomił funkcję mopowania. Kilka minut później po żwirku nie było śladu – podłoga lśniła, jakby ktoś dopiero co ją umył.

Oskar przyglądał się z zaciekawieniem.
– Tato, on naprawdę sam to wszystko robi?
– Sam. I nawet nie narzeka – zaśmiał się Patryk.

Dreame wrócił do stacji, wypłukał mopy, osuszył się i cichutko zaparkował na miejscu. W domu znów było czysto i spokojnie. Kot przeszedł obok, zatrzymał się na chwilę i popatrzył na robota z lekkim zdziwieniem — jakby chciał powiedzieć: „No dobrze, tym razem wygrałeś.”

Magdalena uśmiechnęła się do Patryka.
– Wiesz co, to chyba najlepszy zakup tego roku.
– Zdecydowanie – odparł, spoglądając na błyszczącą podłogę.
Dziękujemy za tak ciepły opis!

Zapraszamy do opublikowania swojego wpisu również w module konkursowym! ✨
Instrukcja publikacji znajduje się w przypiętym komentarzu pod tym postem. 📌

OD829782 12 Piętro
Ja to chętnie przetestowałbym kosiarkę automatyczną dreame a2. Mam kosiarkę wymagającą wkopanego przewodu znanej Europejskiej konkurencji i jestem ciekaw, która w nieidealnym ogrodzie jest w stanie poradzić sobie lepiej..
WY276350 13 Piętro
Powodzenia dla wszystkich!
AN235856 14 Piętro
Powodzenia wszystkim 🤙
UC602487 15 Piętro
Fajna zabawa
BR644807 16 Piętro
Udanej zabawy ;)
Starman16 17 Piętro
Powodzenia!
Starman16 18 Piętro
Bawcie sie dobrze!
GG347209 19 Piętro
Najlepsze roboty sprzątające i myjące, powodzenia 😀

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy