📢 Zakupy z korzyścią dla fanów & Konkurs🎉

23 Komentarz

JC501106 10 Piętro
Dreame  jest spoko 👍
IH654537 11 Piętro
A może jakieś kody na odkurzacze pionowe serii z30 lub aqua?? ,,😁😁
Dziękujemy za sugestię, weźmiemy to pod uwagę! 😊

YF716246 12 Piętro
Czy na jeden kupon promocyjny można kupić w promocyjnej cenie dwa L40? Lub czy można skorzystać z dwóch kupinów promocyjnych i kupić dwa różne modele w promocyjnych cenach?
Ostatecznie możliwość realizacji promocji zależy od informacji wyświetlonych na stronie podczas składania zamówienia.

Można złożyć dwa osobne zamówienia, aby kupić dwa urządzenia L40 w cenie promocyjnej.
Można też wykorzystać dwa różne kupony promocyjne, aby kupić dwa różne modele w cenach promocyjnych

MD755633 13 Piętro
Mam x40 master i jestem szczęśliwy
ND678341 14 Piętro
Dzień dobry, chciałabym zamówić odkurzacz w ramach promocji na fakturę na firmę. Na stronie nie widzę takiej możliwości. W jaki sposób mogę złożyć zamówienie na fakturę?
Prosimy o kontakt z nami pod adresem dreamesupport@dreame.tech , podając numer zamówienia oraz informacje dotyczące faktury.

HN317573 15 Piętro
L10s ultra gen 2 często sie gubi, sprzata bardzo różnie, stwarza sobie sam przeszkody, omija coś czego fizycznie nie ma
Dziękujemy za opinię, przekażemy ją do odpowiedniego działu.

IG053829 16 Piętro
Żadna wielka promocja(10-13.10), w mediexpert podobna cena a jeszcze drugi produkt 30%taniej.
12

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy