【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

IQ808200 10 Piętro
Mam w domu psa i od kiedy używam Dreame, sprzątanie sierści to żaden problem 🐾 Odkurzacz jest na tyle cichy i delikatny, że mój pupil spokojnie leży obok i w ogóle się nie stresuje 💕 Dzięki temu mogę posprzątać cały dom, a piesek czuje się bezpiecznie i komfortowo. To dopiero technologia przyjazna zwierzakom!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 🐾 Cieszymy się, że Dreame pomaga utrzymać dom w czystości i sprawia, że Twój pupil czuje się bezpiecznie i komfortowo. 💕

LG024967 11 Piętro
Moj kot uwielbia jeździć na robocie
Dziękujemy za podzielenie się! Pamiętaj jednak, aby zawsze pilnować bezpieczeństwa swojego pupila podczas korzystania z robota.

XT937267 12 Piętro
Misia na poprzedniego robota z innej firmy szczekała, potrafiła go wygonić z pokoju i nie dokończył sprzątania ! A teraz robot sobie pracuje i zbiera sierść a Maleństwo śpi, zero stresu a to jego pierwsze uruchomienie, Dziękuję

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 🐾A Twój piesek wygląda na naprawdę uroczo! 😄

MF391548 13 Piętro
Mój kot - Harry uwielbia mój odkurzacz dreame! Mam Dreamy L10S, swoją drogą, odkurzacz też ma imię - Harold. Szczerze, nie dość że odkurzacz utrzymuje dom w czystości mimo mojego napiętego grafiku - to i wyprowadza kota na spacer, a przynajmniej ja to tak widzę!  Za każdym razem gdy jedzie odkurzacz, to mój kot za nim zwyczajnie chodzi przez cały cykl i podgląda - choć ja się lubię śmiać że próbuje się dowiedzieć gdzie znika jego sierść którą tak rozrzuca. Uwielbiam ich obu, Harrego i Harolda, przezabawni.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 🐾 Cieszymy się, że Dreame L10S pomaga utrzymać dom w czystości i sprawia radość Harry’emu.

SH798183 14 Piętro
Używam Dreame L50 Pro Ultra od miesiąca. Dalej nie moge wyjść z podziwu jak dokladnie to urządzenie sprząta i ile czasu moge zaoszczędzić posiadając to urządzenie. Mamy psa i kota w domu. Na dywanach jest roche sierści i używałem ustawi niestandardowych z najwyższa mocą ssania aby odkurzacz zebrał sierść. Ale od pewnego czasu używam już inteligentnej funkcji CleanGenius która radzi sobie w tym temacie świetnie. Robót wykrywa zabrudzenia i wraca ponownie. Jestem mega zadowolony z zakupu. Dodatkowo nie martwię sie o zwierzęta bo robot je wykrywa i pięknie omija by im nie przeszkadzać. I jak miło sie robi gdy podczas sprzątania robot wykryje kota albo psa i przesyła mi zdjecie kiedy jestem w pracy. Mega sprawa!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Dziękujemy za podzielenie się tak szczegółową opinią! 🐾 Zdjęcia Waszego pieska podczas sprzątania wyglądają naprawdę uroczo! 😄

OV872373 15 Piętro
Moje kotki są zafascynowane robotem Dreame l40 ultra, uwielbiają obserwować jak sprząta, na szczęście trzymają się bezpiecznej odległości
Kotki wiedzą, jak zachować bezpieczną odległość – mądre zwierzaki! 🐾😊

UG279892 16 Piętro
Ja zwierzątka w domu nie mam, ale od kilku dni mam pomocnika w sprzątaniu i cały czas obserwuję go, jak sprząta. Mniej kłopotliwy od zwierząt, a plącze się pod nogami jak najmilszy kotek 😉
Świetne porównanie! 😊 Cieszymy się, że Dreame stał się tak uroczym i pomocnym domowym towarzyszem.

Szczepan 17 Piętro
U nas Dreame jest od niedawna i w sumie trwa okres adaptacyjny w naszym domu. Pojawił się nowy domownik, a nasz pies - hmm... no cóż, delikatnie mówiąc - potrzebuje czasu, by zakceptować nowicjusza na swoim terenie. No i wygląda to tak, że Dreame pracuje a pies za nim podskuje i szczęka. Komunikacja jest zdecydowanie jednokierunkowa 🙂 daję im jeszcze chwilę na dogadanie się 😂 Dreame sprząta i mocuje tak porządnie, że naszemu psu trudno podążać własnym tropem ☺️
To naprawdę uroczy opis! 😊 Nowy domownik potrzebuje czasu, a my jesteśmy pewni, że wkrótce pies i Dreame znajdą wspólny język.

LJ150420 18 Piętro
Dzień dobry, od czerwca jestem szczęśliwą posiadaczką robota Dream X50, i powiem , że jest to wspaniały zakup.  Urządzenie cudo, odkurza, pompuje podłogi, jednocześnie lub osobno jak chcecie, jaki wariant sobie wybierzecie  Wspina się po moich wysokich progach (stare  budownictwo) wjeżdża pod meble na nóżkach.  Zaoszczędza mi mnóstwo czasu. Polecam wszystkim niezdecydowanym  szczerze.
Pozdrawiam,
Ania
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Drogi użytkowniku Ania, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! 💖

Małami 19 Piętro
W moim domu rządzą… robaki i inne małe stworki 🐛🕷️. Zanim pojawił się odkurzacz Dreame, sprzątanie ich po nocnych szaleństwach było koszmarem – wszędzie okruszki, piasek, trochę ‘robaczkowego bałaganu’. Teraz Dreame radzi sobie z nimi świetnie, a ja mogę w końcu spokojnie patrzeć, jak moje małe stworki buszują po kątach, bez że muszę walczyć z sierścią, okruchami czy kurzem. Marzyłoby mi się, żeby kolejne modele były jeszcze szybsze i bardziej inteligentne – może nawet rozpoznałyby, który robak jest gościem, a który intruzem 🤭
Dziękujemy za opinię! Przekażemy ją dalej do naszego działu produktowego.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy