【Zakończone】📢 Konkurs na opinie i doświadczenia z produktami

Ferwor: 66

89 Komentarz

XH987261 10 Piętro
Mam pytanie jesli robot a1pro wraca ścieżką do stacji to omija przeszkody ? I czy w zderzaku jest jakiś czujnik?  Jeśli postawie duzy przedmiot to dobija do niego 3 razy i wyłącza się , podczas pracy na strefie działa już normalnie
Przełącznik „Unikanie przeszkód na krawędziach” można znaleźć w karcie preferencji koszenia na stronie urządzenia w aplikacji i jest domyślnie włączony. Po włączeniu A1 PRO aktywnie ...

BA861878 11 Piętro
My mamy l10s pro - nasz domowy pomocnik TRUTEŃ. Bez niego byśmy zginęli !🥲 urządzenie cudowne. Wszyscy goście myślą że ciągle sprzątamy a to dzięki robotowi mamy w domu tak czystą podłogę. Mamy również ciemno szare panele na których wszystkie widać,dlatego zdecydowaliśmy się na zakup dreame. Jak kiedyś będę musiała szybko uciekać z domu to Dreame będzie jedną z 3 rzeczy które będę brać z domu- dwie pozostałe to kosmetyki i robot gotujący!😂
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że Dreame L10s Pro tak dobrze sprawdza się w Twoim domu.

BD627206 12 Piętro
Witam właścicieli czystych podłóg 😁.Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką "Drimiego", model x50ultra.Już wiem co to znaczy mieć czystą podlogę. Mam dwa niewychodzace koty i nie mogłam doczyścić się pozostałości po moich futerkowcach. Nazwa "marzyć" jest adekwatna do tego cudownego pomocnika. Z pewnością jeszcze długo będę poznawać jego możliwości.Jestem więcej niż szczęśliwa.😁
Gratulacje z okazji zakupu X50 Ultra! 😍 Cieszymy się, że Dreame spełnia Twoje oczekiwania i pomaga w codziennym sprzątaniu.

KO620514 13 Piętro
Posiadam Dreame D20 Ultra od 2 tygodni, pracuje na co dzień w Neonet. Od kiedy posiadam tego robota sprzedałem już 3 sztuki to chyba najlepsza rekomendacja, że jestem Ultra zadowolony z tego robota.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że jesteś zadowolony(-a) z Dreame D20 Ultra i że polecasz go także innym. To dla nas najlepsza rekomendacja.

Chris 14 Piętro
Od niedawna mam Dreame D20 Ultra i muszę przyznać, że sprzęt jest świetny – dla mnie to ogromny przeskok technologiczny. Zastanawiam się tylko, czy da się podłączyć pojemnik na nabłyszczacz albo płyn w stacji dokującej, bo widzę tam miejsce przewidziane na coś takiego. Na stronie producenta nie znalazłem jednak możliwości dokupienia pojemnika.
Dioda na stacji dokującej jest trochę irytująca i moim zdaniem zupełnie zbędna. Przydałaby się możliwość jej wyłączenia na noc, ponieważ świeci zbyt intensywnie i przeszkadza, zwłaszcza gdy obok stoi telewizor
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i sugestiami. Przekażemy je do odpowiedniego działu.

CX962645 15 Piętro
Po umyciu podłogi zostaje nieprzyjemny zapach
Cześć, przepraszamy za tę sytuację. Czy możesz podać konkretny model urządzenia? Przekażemy tę informację do odpowiedniego działu.

TK862029 16 Piętro
Dzięki Dreame x40 Ultra moje życie jest bardziej uporządkowane i mam dużo więcej wolnego czasu👌🏻🔥
Cieszymy się, że Dreame X40 Ultra ułatwia Ci życie i daje więcej wolnego czasu! 🙌

Esteban 17 Piętro
Polecam! Dreame X50 Ultra Complete codziennie odkurza sierść naszego owczarka niemieckiego 🐾. Dzięki harmonogramowi sprząta raz dziennie i podłogi są zawsze czyste bez naszego wysiłku #WeDreameOfThis. 🤩
Super, że Dreame X50 Ultra pomaga Wam utrzymać podłogi w czystości! 🐾🙌

FP817928 18 Piętro
Jestem szczęśliwą posiadaczką Dreame H14 Dual i była to jedna z lepszych inwestycji w moje zdrowie psychiczne. Przy dwójce dzieci i bandzie sierściuchów sprawdza się idealnie.
🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 poduszkę Dreame LIFE! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

Cieszymy się, że Dreame H14 Dual tak dobrze sprawdza się w Twoim domu i pomaga w codziennym sprzątaniu! 😊

NZ618048 19 Piętro
O, tak! Mój Pedro robi robotę 😉 jeszcze nigdy trawnik nie wyglądał tak ładnie 👍💚👍💚
Super! Cieszę się, że Pedro tak świetnie pracuje! 😄💚

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy