【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

YL975757 10 Piętro
Зачётный робот 🤖 у меня л10с ультра ген2
Работает четко моет чисто дабовил бы в настройках мытьё швабры минимум после 10 метров, ( по заводским минимум 20м )
Спасибо за ваш отзыв! Мы передадим ваше предложение нашей продуктовой команде.

JF490540 11 Piętro
Mój kot jest zachwycony gdy robot sprzątający.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

To świetnie! 😊 Cieszymy się, że Twój kot polubił robota sprzątającego.

ND940496 12 Piętro
L10s ultra od ponad 2 lat walczy z tym co pozostawia nasz Husky w postaci swojego futra i jest nie zastapiony. To juz 3 marka pomocnika do sprzątania i jak dotąd najlepsza :* Następne zakupy od marki Dreame w drodze( tym razem ogródek)
P. O. L. E. C. A. M każdemu kto się przymierza do wsparcia w pracach domowych.

AN191189 13 Piętro
Mam Dreame L10S Ultra i od 2 lat nie wyciągałem standardowego mopa ani nie odkurzałem ręcznie całego domu, codzienne sprzątanie przez robot to jest mega ulga w obowiązkach. Love it. Chętnie wypróbuję nowszy model z wysuwanym systemem mopów, bo w moim modelu rzeczywiście zauważalnie brakuje takiej funkcjonalności. Przydałby się też chowany laser LiDAR, aby zmaksymalizować możliwość wjazdu pod niskie meble 😇 tak czy inaczej jestem bardzo zadowolony! Polecam

GV607196 14 Piętro
Nasze Dreame to taka Tesla wśród odkurzaczy - sam myśli, sam jeździ, a My tylko patrzymy, jak znika bałagan 💪
LV332739 15 Piętro
Polecam dreamy! 😃
Tak polecasz, że myślisz się w nazwie marki Dreame ;)

YG552376 16 Piętro
Witam posiadam odkurzacz pionowy dym v12 pro robota koszącego a1 pro i robota myjącego l20 s z tego wszystkiego jestem bardzo zadowolony bo mam więcej czasu dla rodziny  i dla Boga
RD370993 17 Piętro
Bezprzewodowy odkurzacz to dziś rzecz niezbędna, a odkurzacz Dreame oferuje świetny stosunek ceny do jakości. Dzięki niemu jestem w stanie utrzymywać dom w porządku nawet kiedy mam mało czasu. Świetnie zbiera kocią sierść - zero problemów z pyłem lub alergią!
Donchix 18 Piętro
Już zrobione 🤭
Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

TO689078 19 Piętro
Codzienne wyzwania? Niewidoczna podłoga po śniadaniu dzieci, kurz w kątach mój dreame L10s Ultra radzi sobie z nimi błyskawicznie! Wystarczy jedno kliknięcie, a podłogi znów lśnią bez stresu, bez wysiłku.
Dla mnie to więcej czasu z rodziną i mniej walki z mopem! 💡✨
#KonkursDreame #DreameChallenge #SprzątanieBezWysiłku #DreameWMoimDomu #Wydarzenie

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy